Din moment ce nici nu am auzit de asa ceva cred ca... nimic.
E ca bancul acela, daca poti face un salam dintr-un bou, de ce nu poti face un bou dintr-un salam?
Pentru ca unele lucruri merg intr-o singura directie. Exista programe care "completeaza" anumite imagini (in general forme) dar dintr-o imagine stearsa nu vei putea niciodata face o iamagine clara, mai ales atunci cand vorbim despre fetele oamenilor sau detalii la rezolutii mari.
Orice program de editare foto are "sharpeness" si / sau "clarity", incearca asa ceva, dar nu te astepta la minuni. Depinde de rezolutia pozei cat de mult poti clarifica neclarul
Exista dar iti trebuie mult cpu power si nu au toti cetatenii de rand un astfel de program. Asa am citit si eu pe forumuri. Daca exista e foarte scump. Cauta pe forumuri ascunse vezi ce zic si altii. Daca gasesti pune link pe oricine intereseaza asa ceva! Desi link-ul ala va fi sigur un onion link si vei intra la parnaie de il postezi aici.
O imagine din 10 pixeli o poti face de 20, dar care-i rostul ca nu schimbi nimic? (intelegi nu? imagineazati un patrat de culoara rosie aprinsa, du il tai in 4 patrate mai mici si le lipesti toate la loc de parca ar fi un singur patrat, se schimba ceva din punct de vedere optic?) Deci, NU, e posibil doar pozele clare sa le faci neclare, poate te ajuta asta. :/