anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista vreun program prin care sa fac o poza neclara sa devina clara?

36 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce stii despre prelucrarea imaginilor cu ajutorul transformatei Fourier?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Din moment ce nici nu am auzit de asa ceva cred ca... nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E ca bancul acela, daca poti face un salam dintr-un bou, de ce nu poti face un bou dintr-un salam?

Pentru ca unele lucruri merg intr-o singura directie. Exista programe care "completeaza" anumite imagini (in general forme) dar dintr-o imagine stearsa nu vei putea niciodata face o iamagine clara, mai ales atunci cand vorbim despre fetele oamenilor sau detalii la rezolutii mari.

| Kaℓi a răspuns:

Orice program de editare foto are "sharpeness" si / sau "clarity", incearca asa ceva, dar nu te astepta la minuni. Depinde de rezolutia pozei cat de mult poti clarifica neclarul happy

| DryIce a răspuns:

Exista dar iti trebuie mult cpu power si nu au toti cetatenii de rand un astfel de program. Asa am citit si eu pe forumuri. Daca exista e foarte scump. Cauta pe forumuri ascunse vezi ce zic si altii. Daca gasesti pune link pe oricine intereseaza asa ceva! Desi link-ul ala va fi sigur un onion link si vei intra la parnaie de il postezi aici.

| L1feDRAIN a răspuns:

O imagine din 10 pixeli o poti face de 20, dar care-i rostul ca nu schimbi nimic? (intelegi nu? imagineazati un patrat de culoara rosie aprinsa, du il tai in 4 patrate mai mici si le lipesti toate la loc de parca ar fi un singur patrat, se schimba ceva din punct de vedere optic?) Deci, NU, e posibil doar pozele clare sa le faci neclare, poate te ajuta asta. :/