| zilog a întrebat:

Exista vreun programator adevarat pe aici care char sa stie meserie!?
Am utmatoarea PROVOCARE MAXIMA :
Am un calculator 286 20Mhz 4MB Ram
128MB HDD-ul

Acest calculator prin intermediul unor placi foarte vechi pe ISA coordoneaza 100 de relee si afisaja pe 4 monitoare si afla daca s-a intamplat ceea ce a vrut el sa se intample dupa ce a dat comenzile respective prin 100 de intrari.

TOTUL doar pe ISA cu IRQ-uri DMA-uri

CUM SA FAC CA SA MAPEZ ACELE PLACI PE WINDOWS prin itnerenet la distanta

Adica eu vreau ca un calculator din zilele noastre sa se poata conecta la acel calculator, care momentan nu mai are nimic pe HDD si as putea eu sa ii pun ce imi spuneti voi sa ii pun ca si sistem de operare.

Si vreau sa vad placile respective adaugate la laptop-ul meu un laptop IBM LENOVO TinkPad x240

Adica un calculator cu WINDOWS 7

As vrea sa imi apara in Device Manager ca si cand as avea acele placi infipte in realitate in laptop-ul meu si acum daca eu instalez softuri pe laptop-ul ele sa poata sa folosesca in realitate acele placi de acolo. Placile reale, placile pe isa, cele 4 placi video de acolo
si toate placile pe care mai le are acel calculator pe ISA infipte in el sa zicem ca ii pun si 2 placi de sunet tot pe isa.

As vrea daca adaug o placa in acel calculator sa imi apara automat ca si cand as fi adaugat-o in laptopul meu!

De ce nu pun un calculator mai nou mai modern acolo pentru ca acea placa de baza este mai speciala, are o gramada de mufe de seriala rs232 care si alea mi-as dori sa apara ca si cand ar fi montate la laptop-ul meu

ASTA DA PROVOCARE!

CINE REUSESTE SA REZOLVE PROBLEMA ACESTA CHIAR ESTE UN ZEU AL CALCULATOARELOR!

1 răspuns:
| diNNozo a răspuns:

Lasa-mi un mesaj cu numarul de telefon, te sun maine si discutam!