| H4m7448 a întrebat:

Există Windows Vista 2018 Edition?
Am găsit pe net că există o nouă versiune, iar design-ul mi-a plăcut mult.
Aș vrea să-l descarc, dar am întrebat înainte, în caz că e un virus sau ceva.

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Depinde de unde il descarci. Si, da! Este o varianta relansata in 2018. Se zice ca ar fi bun. Nu l-am incercat si, de altfel, nu l-am gasit nicaieri de downloadat. Doar videoclipul de prezentare.

7 răspunsuri:
| flixbuster a răspuns:

Dincolo de faptul ca a fost cam nepoliticos, @Bogdan70001 ti-a dat raspunsul corect.

Un tip cu talent la desenat (pe calculator) si-a imaginat cam cum ar fi aratat Windows Vista DACA ar fi fost lansat in 2018:

http://betanews.com/2018/09/11/windows-vista-2018-edition

Este doar un exercitiu de imaginatie, desigur. Windows Vista in realitate este un OS al carui suport la producator a "expirat" acum mai bine de 2 ani - asadar este mort si ingropat:

http://support.microsoft.com/en-us/help/22882/windows-vista-end-of-support

Asta asa mai pe lung. Pe scurt: nu exista Windows Vista 2018 Edition.

Active in suport mai sunt W7, W8 si W10. Cu W7 care expira cam in jumatate de an, mai raman ca optiuni reale W8 si W10. Daca ai CPU mai nou de (inclusiv) generatia a 7-a (ambele Intel si AMD) atunci singura optiune ramane W10. Asta desigur daca nu vrei sa schimbi taberele si sa treci pe Mac (daca te tine punga) sau pe Linux (daca ai punga gaurita).

| H4m7448 explică (pentru flixbuster):

Mulțumesc mult pentru răspuns

| Bogdan70001 a răspuns:

Ok sunteti praf amandoi fara suparare laughing)

NU EXISTA WIN VISTA 2018! Ce vedeti voi pe YouTube sunt doar CONCEPTE! Asa ceva nu va exista vreodata

Daca cel de pe YouTube zice ca ti-a lasat link ei bine este doar a alicatie unde ii poti explora conceptul.

DECI NU EXISAT WIN VISTA 2018

| Salontanul a răspuns (pentru Bogdan70001):

Iar tu un needucat. Praf sa le spui tatalui si mamei tale! Iti lipsesc cei sapte ani de acasa. Faptul ca nu stim noi nu inseamna ca ai dreptul sa jignesti.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Salontanul):

Ma referam ca sunteti praf la acest capitol. Credeam ca se subintelege

Plus de asta nu consider faptul ca v-am zis ca sunteti "praf" o jignire.

Atat timp cat nu v-am facut prosti, dobitoci, redusi si multe alte adjective de genul nu consider ca, cuvantul "praf" este o jignire

Deasemenea consider ca v-am explic foarte frumos si foarte clar cum sta treaba.

Si totusi tie nu iti este rusine sa furnizezi informatii false? Cat te-ai documentat inainte sa dai acel raspuns

| Salontanul a răspuns (pentru Bogdan70001):

Sa-i zici unuia ca-i praf, este o jignire indiferent de situatie. Se pare ca tu continuii sa nu intelegi si asta inseamna lipsa de educatie. Cat despre ce raspuns i-am dat eu celui de mai sus, nu-i treaba ta! Eu i-am dat lui raspuns nu tie. Se pare ca te bagi ca musca! Vezi-ti de treaba ta si cauta sa te mai educi cat inca esti tanar. Altfel cand vei fi batran nu te mai schimbi, nu mai inveti sa tragi la jug. Daca ma mai bruiezi, te blochez ca n-am chef sa discut cu cei ce n-au bun simt.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Salontanul):

Vaaaai, ce rau te-a ofensat un cuvant.Eu zic sa ne dam block reciproc ca nici eu nu am ce discuta cu fetite ca tine