Fb poate sa iti blocheze accesul doar daca esti raportat, dar nu iti inchide contul, nu au nici un interes sa faca asta.
Atunci cand esti blocat, bucuria lor pentru ca desi politica lor, sau cum sa-i zic functionarea unui cont se face dupa ceva regului, iar regula nu spune ca trebui sa pui poza ta reala, ca trebuie sa pui datele tale reale si asa mai departe, totusi ei,
cand esti raportat, te blocheaza, apoi iti cer un act de identitate, ca asa vor muschii lor de panarame care sunt
De ce fac asta? Colecteaza date reale, nu poate face asta legal cand iti faci cont, pentru ca ar suna a altceva, dar cand esti raportat spun ca asa trebuie sa verifice, sa vada cine esti, vraja mamrii, pistol cu apa.
Daca nu ai fost blocat, atunci nu ai probleme cu Facebook ai probleme cu internetu, sau cu dispozitivul pe care il folosesti telefon sau PC, asta daca spui ca merge tot mai prost, nu-ti pune nimeni restrictii, cel putin eu asa cred.
Verifica internetu daca ai viteza, daca ai facut update la ce browese folosesti, pentru ca daca folosesti Google sau stiu si eu ce alta browuse si nu ai facut updpate, de aia merge gen caruta
Da, se poate sa nu iti mai functioneze deloc daca softurile folosite de tine sunt de cand bunica fata mare, dar de inchis contul nu-ti inchide nimeni nimic.
Daca ai teelfon, la fel, telefonul daca e de pe vremea razboiului, gata s-a dus, n-o sa-l mai poti folosi mult timp, cel putin pe net, daca nu mai are update, incep sa functioneze slab, pana cand intr-o zi o sa te anunte ca, ura si la gara
Dar contul tau de Fb ramane, il poti folosi cu un dispozitiv pe care el sa poata functiona corespunzator.
nedval întreabă: