| Adi1987 a întrebat:

Facebook o sa se inchida vreodata definitiv? Gen sa se inchida de tot Facebook-ul sa nu mai existe pe lumea asta, pe mine ma enerveaza nici nu pot sa creez un cont, daca fac un cont automat mi-l blocheaza, imi tot zice ceva "Your account has been suspended for 180 days" si imi cere numarul de telefon, sa trimit o poza cu mine, sa trimit un videoclip cu mine sa ma misc sa dau din cap in dreapta, in stanga, mie imi placea Facebook-ul vechi, acum vreo 10 ani nu era Facebook asa de "dezolvat" ca acum, puteai sa creezi si 1000 de conturi si nu ti le mai bloca, puteai trimite 1000 de cereri de prietenie si nu iti zicea nimic, acum daca ai dat 15 cereri de prietenie nu poti sa mai dai, ii plin numai de restrictii, restrictii si la mesaje si la comentarii, nu imi place, urasc timpurile astea, ma pis pe AI, imi placeau timpurile cand lumea era mai putin dezvoltata, peste vreo 15 ani o sa te transforme in robot cu tehnologia asta, dracu sa ia

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

ORICE - dar absoult orice - se naște, evoluează și inevitabil moare/dispare. Inclusiv Facebook-ul

| Adi1987 explică (pentru sierra1):

Depinde peste cati ani, peste vreo 30 de ani o sa mai fie oare?

| sierra1 a răspuns (pentru Adi1987):

Cui îi pasă, atunci o să comunicăm prin "puterea" gândului

6 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Facebook-ul detine Instagram, whatsapp, Instagram, asta din ce stiu eu, pot admite faptul ca ma insel( mi-e lene sa caut fix acum) deci slabe sanse spre deloc, cel mult sa sufere modificari, si chiar de dispare, apare ceva mai rau sau bun.

| NLS a răspuns:

Peste 20 de ani n-o sa mai existe FB.
O sa-l cumpere chinezii si o sa-l numeasca Y.

laughing

Referitor la politica FB, acestea sunt conditiile.
Poti fi de acord cu ele, SAU NU (si ramai fara cont).

Validarea e necesara la o retea globala de aceasta dimensiune, pentru a reduce abuzurile, bullying-ul, a reduce tentativele de frauda, sau chiar crime/jafuri, etc.

A fost faina perioada Yahoo Mess, cand oricine putea ramane ascuns si putea sa se dea oricine, putea sa ademeneasca minori si sa fie foarte greu de depistat, etc

Ciudat e ca mie (si noua, in general), nu mi se suspenda sau inchide contul.
Si un om normal, persoana privata, nu da 1000 de invitatii de prietenie pe luna, nici macar pe an.

| Adi1987 explică (pentru NLS):

De fiecare data cand incerc sa creez un cont tot imi apare asta

https://imgur.com/a/vh797jR

Am incercat si cu diferite browsere si tot asa, poate fi si din cauza la ip, ce pot sa fac?

| ReddY25 a răspuns:

Într-o zi

| LisaJulie a răspuns:

Treptat aplicatii precum Tiktok sau Instagram il vor inlocui, dar va mai trece ceva timp

| tonyc7 a răspuns:

Sunt in asentiment cu tine, exact nemultumirea asta o am si eu legat de Facebook.
Parerea mea e ca nu va disparea curand pentru ca in Romania, cel putin, a devenit deja extrem-extrem de popular, si chiar daca tinerii se mai orienteaza uneori pe alte platforme (precum Insta), oamenii in varsta (care sunt parinti si bunici) si care sunt majoritari in tara asta, il folosesc zilnic si au ajuns sa petreaca pe el mai mult timp decat stau copii si nepotii lor.