ORICE - dar absoult orice - se naște, evoluează și inevitabil moare/dispare. Inclusiv Facebook-ul
Facebook-ul detine Instagram, whatsapp, Instagram, asta din ce stiu eu, pot admite faptul ca ma insel( mi-e lene sa caut fix acum) deci slabe sanse spre deloc, cel mult sa sufere modificari, si chiar de dispare, apare ceva mai rau sau bun.
Peste 20 de ani n-o sa mai existe FB.
O sa-l cumpere chinezii si o sa-l numeasca Y.
Referitor la politica FB, acestea sunt conditiile.
Poti fi de acord cu ele, SAU NU (si ramai fara cont).
Validarea e necesara la o retea globala de aceasta dimensiune, pentru a reduce abuzurile, bullying-ul, a reduce tentativele de frauda, sau chiar crime/jafuri, etc.
A fost faina perioada Yahoo Mess, cand oricine putea ramane ascuns si putea sa se dea oricine, putea sa ademeneasca minori si sa fie foarte greu de depistat, etc
Ciudat e ca mie (si noua, in general), nu mi se suspenda sau inchide contul.
Si un om normal, persoana privata, nu da 1000 de invitatii de prietenie pe luna, nici macar pe an.
De fiecare data cand incerc sa creez un cont tot imi apare asta
https://imgur.com/a/vh797jR
Am incercat si cu diferite browsere si tot asa, poate fi si din cauza la ip, ce pot sa fac?
Treptat aplicatii precum Tiktok sau Instagram il vor inlocui, dar va mai trece ceva timp
Sunt in asentiment cu tine, exact nemultumirea asta o am si eu legat de Facebook.
Parerea mea e ca nu va disparea curand pentru ca in Romania, cel putin, a devenit deja extrem-extrem de popular, si chiar daca tinerii se mai orienteaza uneori pe alte platforme (precum Insta), oamenii in varsta (care sunt parinti si bunici) si care sunt majoritari in tara asta, il folosesc zilnic si au ajuns sa petreaca pe el mai mult timp decat stau copii si nepotii lor.