Am auzit asa ceva, nu stiu de ce e periculos eu in orice caz mi-am sters contul dar copiii se mai joaca pe acel site diferite jocuri.
Periculos este orice site de socializare, daca dai informatii personala strainilor...gen :adresa, nr tel, cod numeric, numele si prenumele
Ai grija!
Dupa parerea mea Facebook ul e periculos pentru ca are loc uneori scurgeri de informatii private / personale. Si sa fiu mai onest cam toate retelele de socializare prezinta un pericol ( toti sunt alpha in spatele ecranului, iar in real life sunt vai de capu lor )
Incercati sa socializati in real person sa simtiti emotiile sa TRAITI LA naiba.
Nu e nici un pericol daca tu stii sa pui restrictie la poze si la contul tau nu se intampla nimic
Poate pare stupid raspunsul dar noi ne facem conturi pe siteuri de socializare, uploadam poze si nici nu ne gandim ca cineva poate sa se uite la poze, poate sa-ti afle informatii utile si chestia in sine ai cam periculoasa(mai ales pentru copii cu capu`n nori care cred in persoane straine si se baga`n discutie cu ele)
de ex. am auzit un caz tare straniu la tv in care 2 baieti cam prosti dupa mine s-au bagat in discutie pe internet(nu mai stiu pe ce site sau prin ce cale dar stiu clar ca era o porcarie de pe net)cu o tipa misto care era de fapt un pedofil si au patit-o rau cu tipu` ala dubios+ de asta niciodata nu poti sa stii cine se afla de fapt dupa nick`ul cuiva sau chiar dupa poze cateodata. Sfatu` meu? fiti atenti cu cine va "inprieteniti" pe net
Periculos nu e dacă nu ești un copil naiv de 7 ani. De ce poate fi periculos? Dai de-un pedofil, mai ești și prost și îi dai adresa ta sau mai știu eu ce, și te trezești cu el la ușă.
rosad întreabă: