| DrMeow a întrebat:

Facebook-ul e periculos? De ce?

14 răspunsuri:
| Fluture a răspuns:

Nu neeapart periculos... dar de acolo se pot fura pozele foarte usor :-s.

| carminaburana43 a răspuns:

Am auzit asa ceva, nu stiu de ce e periculos eu in orice caz mi-am sters contul dar copiii se mai joaca pe acel site diferite jocuri.

| foxi a răspuns:

Musca prin monitor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ...deoarce sunt foarte multe lesbi gay si by acolo si nu stii se se poate intampla

| Myr3ll1994 a răspuns:

Nu, nu este periculos deloc

| Simona a răspuns:

Periculos este orice site de socializare, daca dai informatii personala strainilor...gen :adresa, nr tel, cod numeric, numele si prenumele
Ai grija!

| Uptime_7655 a răspuns:

Dupa parerea mea Facebook ul e periculos pentru ca are loc uneori scurgeri de informatii private / personale. Si sa fiu mai onest cam toate retelele de socializare prezinta un pericol ( toti sunt alpha in spatele ecranului, iar in real life sunt vai de capu lor )
Incercati sa socializati in real person sa simtiti emotiile sa TRAITI LA naiba.

| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Uneori da alteori nu. poti sa iti intre virusi pe calc

| Eusunteu a răspuns:

Nutongue

| mgtow a răspuns:

Nu e nici un pericol daca tu stii sa pui restrictie la poze si la contul tau nu se intampla nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate pare stupid raspunsul dar noi ne facem conturi pe siteuri de socializare, uploadam poze si nici nu ne gandim ca cineva poate sa se uite la poze, poate sa-ti afle informatii utile si chestia in sine ai cam periculoasa(mai ales pentru copii cu capu`n nori care cred in persoane straine si se baga`n discutie cu ele)
de ex. am auzit un caz tare straniu la tv in care 2 baieti cam prosti dupa mine s-au bagat in discutie pe internet(nu mai stiu pe ce site sau prin ce cale dar stiu clar ca era o porcarie de pe net)cu o tipa misto care era de fapt un pedofil si au patit-o rau cu tipu` ala dubios+ de asta niciodata nu poti sa stii cine se afla de fapt dupa nick`ul cuiva sau chiar dupa poze cateodata. Sfatu` meu? fiti atenti cu cine va "inprieteniti" pe net happy

| Laura a răspuns:

Periculos nu e dacă nu ești un copil naiv de 7 ani. De ce poate fi periculos? Dai de-un pedofil, mai ești și prost și îi dai adresa ta sau mai știu eu ce, și te trezești cu el la ușă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Abgesang, crezi ca pe oameni din astia scrie pe fruntea lor "atentie etc etc"? asta si un adolescent de 14-15 ani poa` sa pice-n plasa.

| virusake a răspuns:

Da! Tampeste...

Întrebări similare