Eu îți recomand să nu mai folosești mizeria aia de platformă. Și mie mi-au dezactivat conturi. Primul avea login la multe jocuri și progrese înregistrate pe el.
Da, te pune să le dai numărul ca să demonstrezi că ești tu. What?
Tu cine?
Nu da numărul că după te pun să le dai filmare cu fața din toate unghiurile (am pățit dar nu am mers mai departe, mi s-a părut prea aburd). Nu mai folosi prostia aia.
Eh, am avut nevoie sa caut ceva si numai FB-ul ma ajuta. Nici nu am fact postari. Doar niste intrebari in comentarii.
Ce nu intelegi?
NU pui numarul de teelfon ca ei sa te verifice, nu beneficiezi de utilizarea FaceBookului.
Cei ca tine care se dau smecheri si nu vor sa se alinieze cerintelor, sunt liberi sa stea si fara FB, ca ala nu-i al tau, tie doar ti se afce un favor si esti lasat sa folosesti progarmul lor, dar numai in conditiile stipulate si cerute de ei, unde ai obligatia sa pui documnetele cerute.
Nu-i nici o smecherie, doar conditiile legale de functionare pentru toti utilizatorii.
Nu vrei sa pui numarul, esti liber sa nu ai cont pe FB!
Zau? Ce favoare? Nu "favor" draguta.
Sunt lasata sa folosesc FB? Ei umbla disperati dupa useri. Altfel, de ce ar fi dezvoltat platforma ca userii sa aiba mai multe conturi? Eu le fac lor o favoare folosindu-l si imbogatindu-i!
Daca nu le place, sa inchida platforma! Ar face un bine omenirii.
Du-te mai baiete, asta este in capusorul tau!
Nu umbla nimeni dupa tine de aceea ti-au si blocat contul cand ai ignorat sa pui informatia ceruta.
Daca nu-ti place conditiile lor, esti liber sapleci ori sa-ti faci singur o platforma ca FB-ul sigur nu va plange dupa tine si cei care nu sunteti capabili sa respectati termenii si conditiile impuse de ei.
Crone! Mai citeste si altceva, nu numai TPU!
FB-ul a facut comunicatul. In capusorul meu frumos (ca sunt femeie) o fi ceva. Dar al tau e gol complet!
Vai de capusorul tau gol de femeie... tie ti-a fost lene si sa scrii ce sex ai, dapai sa gandesti.
Ce relevanta avea sexul? Nu mi-ar mai fi cerut Facebook-ul numarul de telefon?
Si cu siguranta vorbesti din experienta ta proprie cand vorbesti de capusorul gol de femeie.
Razi de propriile prostii care-ti ies pe gura... vai de capusorul tau ca-i de plans, nu de ras!
Numarul acum si mai tarziu o copie dupa actul de identitate. Facebook colecteaza aceste pentru a prevenii botii si ca tu sa ai diferite metode de recuperare a contului. Dar desigur, si in scop personal pentru advertising si alte prosti. Nu am primit nici un mesaj de la ei si nu pot face mare lucru cu numarul tau asa ca te cam agiti degeaba, cu atat mai mult cu cat numarul tau de telefon este probabil deja undeva pe internet.
Numarul este pe undeva pe internet. Dar e numar de telefonie fixa. Credeam ca spui "cu atat mai mult cu cat numarul poate fi schimbat oricand".
Nu recuperez nimic. Il las sa-l inchida.