| IarsiIar a întrebat:

Facebook-ul mi-a suspendat contul pe motiv ca... nu am declarat un numar de telefon. Am 30 de zile sa "dovedesc" ca sunt eu, atasand contului un numar de telefon. Atat, nu altceva. Zau? Cu un numar dovedesc ca sunt eu?
Cat de corecta este chestia asta? De ce vor sa ne lege de un telefon? Care e smecheria?

Răspuns Câştigător
| Andrei0003 a răspuns:

Eu îți recomand să nu mai folosești mizeria aia de platformă. Și mie mi-au dezactivat conturi. Primul avea login la multe jocuri și progrese înregistrate pe el.
Da, te pune să le dai numărul ca să demonstrezi că ești tu. What?
Tu cine?
Nu da numărul că după te pun să le dai filmare cu fața din toate unghiurile (am pățit dar nu am mers mai departe, mi s-a părut prea aburd). Nu mai folosi prostia aia.

| IarsiIar explică (pentru Andrei0003):

Eh, am avut nevoie sa caut ceva si numai FB-ul ma ajuta. Nici nu am fact postari. Doar niste intrebari in comentarii.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numarul acum si mai tarziu o copie dupa actul de identitate. Facebook colecteaza aceste pentru a prevenii botii si ca tu sa ai diferite metode de recuperare a contului. Dar desigur, si in scop personal pentru advertising si alte prosti. Nu am primit nici un mesaj de la ei si nu pot face mare lucru cu numarul tau asa ca te cam agiti degeaba, cu atat mai mult cu cat numarul tau de telefon este probabil deja undeva pe internet.

| IarsiIar explică (pentru anonim_4396):

Numarul este pe undeva pe internet. Dar e numar de telefonie fixa. Credeam ca spui "cu atat mai mult cu cat numarul poate fi schimbat oricand".
Nu recuperez nimic. Il las sa-l inchida.