| Garrix2004 a întrebat:

Fani Half-Life pe aici? Nu doar al gameplay-ului, dar și a poveștii din seria de jocuri.

3 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Half-life este legendar. Fara half-life nu am fii avut cs 1.6/ source / go / css2. Am jucat doar prima parte, si mi-s-a parut hororr ma speriau creaturile alea, misto rau pentru vremea lui. 2 nu am jucat. Si 3 am tot auzit ca vor valve sa faca o supriza.

| Garrix2004 explică (pentru Cinic):

Știu asta, am jucat mult cs 1.6 când eram mic, dar îmi place mai mult Half-Life. Chiar acum câteva zile a fost aniversarea de 20 de ani la Half-Life 2 și au fost Jocurile la reducere și Half-Life 2 gratuit câteva zile. Merită încercate toate. Am jucat Half-Life 1, Opposing Force, Blue Shift, 2, episodul 1 și 2 și mi-am cumpărat și Black Mesa,dar ăsta e doar primul joc recreat de altcineva cu grafică foarte bună.
, îl joc pe viitor când îmi cumpăr laptop. Nu îmi e frică de creaturile din joc, ba dimpotrivă, mi se pare interesant să mă lupt contra anumitor creaturi. Legat de Half-Life 3, poate va apărea cândva, e un documentar apărut acum pe canalul Valve la aniversarea de 20 de ani.