Mai este in garantie tableta? si ce model este?
de atins "ceva" ma gandesc ca este forate putin probabil, simplu pentru ca nu prea are ce sa se atinga. placa din tableta e dreapta, iar elementele de pe ea sunt inalte de cativa milimetri. nu exista componente gen rezistori mari, cum vezi pe placile de baza la calculatoare. sunt foarte mici.
in cazul in care si acea placa de baza din interiorul tabletei s-a rupt, atunci nu prea are ce sa faca. sau o componenta.(sunt prea mici ca sa le relipeascain mod corect) (sunt facute industrial astea)
Cum a zis si kosti... tableta e in jur de 250 lei. teoretic tableta se poate repara. insa nu e rentabil sa o repari. ecranul te poate costa in jur de 100 150 lei(unde mai trebuie sa adaugi si manopera). ca sa nu mai zic ca e absolut imposibil sa gasesti modelul ecranului, pentru ca e o marca mica, foarte putin cunoscuta.
cu garantia ar trebui sa iti repare tableta. cred ca au refuzat cam din aceleasi motive pe care le-am zis si eu.
poate la unul din service-urile cu care lucreaza utok-ul. (care cred ca sunt trecute in garantie).
Cred ca s-a stricat display-ul si de aceea nu merge touch-ul. Daca este o tableta de la un brand cunoscut ( ex. Samsung, LG, etc. ) se poate inlocui usor, dar daca nu, nu cred. Pentru ca eu am avut o tableta normala la 300 de lei si nu am gasit niciun fel de piese la ea ca sa o repar. Adica degeaba dai bani putini pe ea ca ajungi sa iti cumperi alta
Daca nu a reparat-o la un service din oras, poti cauta pe internetbun nukar de telefin de la cei de la Utok. Pe langa faptul ca ofera device-uri ei le si pot repara.
Daca nu a reparat-o la un service din oras, poti cauta pe internet un numar de telefin de la cei de la Utok. Pe langa faptul ca ofera device-uri ei le si pot repara.