| xz2121 a întrebat:

Firma de produse Hama este una buna sau proasta?

Răspuns Câştigător
| RB26DETT a răspuns:

Este o firma buna! Au produse de calitate zic eu, mi-am luat un mouse la 30 de lei de la hama si pot spune ca este unul care arata a mouse premium, finisaje bine facute, materiale de calitate etc... mai am un card sd de 16 gb class 10, foarte bun, made in thailand sau taiwan, nu mai stiu exact si tot asa, produsele lor sunt destul de bune! Ce vrei sa-ti cumperi? Orice marca are produse bune si mai putin bunewinking Cand iti cumperi ceva te uiti la review-uri, daca nu gasesti review-uri pe site-ul respectiv poti cauta acelasi produs pe mai multe site-uriwinking

| xz2121 explică (pentru RB26DETT):

As vrea sa cumpar un mouse hama uRage ice dragon, o tastatura hama uRage Exodus si niste casti hama uRage x-plode Evo, sunt bune?

| xz2121 explică (pentru RB26DETT):

O,si ce parere ai despre firma Logitech?

| RB26DETT a răspuns (pentru xz2121):

Daca vrei audio alege Logitech! La fel iti recomand si tastatura si mouse Logitech, marca asta depaseste hama! Am un mouse din 2002 de la Logitech... inca traieste. l-am schimbat ca am vrut mouse optic atunci cand le-am descoperit laughing) Acum mi-am luat hama deoarece in ultimul timp am schimbat mouse-ul de 3-4 ori pe an din cauza firului, cele wireless le-am nimerit naspa, la un momentdat nu mai mergeau bine, bateriile nu tineau nici jumatate de zi....naspa, acum sunt cu un hama cino, inainte am avut un mouse HP, firul a fost pa!
Iti recomand Logitech! Nici hama nu este o marca rea, daca e sa gasesti ceva ieftin hama si totusi sa fie bun, te uiti la review-uri! Si Logitech s-ar putea sa aiba produse mai mai, daca stii unde vreau sa batwinking
De la Logitech mi-am luat niste boxe, Logitech z120 si o tastatura Logitech k120 [am laptop dar era promotie, cumperi un produs si-l primesti pe-al 2-lea gratis, doar Logitech, am conectat tastatura la laptop, merge impecabil, cu toate ca are un pret de 40 de lei este rezistenta la apa [ nu multa dar totusi. ] tastele destul de silentioase si calitatea foarte buna, este rezistenta, am trantit tastatura aia pe jos de cateva ori [fara sa vreau laughing ] si merge perfect, am incercat sa o indoi sa vad daca se rupe, majoritatea astora mai ieftine se rup usor dar asta nu, cat despre boxe, sunt excelente in ciuda faptului ca sunt de 1.2 W parca thinking sunt mici dar foarte portabile, scot un sunet de o claritate excelenta si se aud destul de tare pentru puterea lorwinking
Hama este o marca buna ce face produse de calitate dar Logitech o intrecewinking probabil si la pret laughing

5 răspunsuri:
| Aretha a răspuns:

BUNA! :d
Am un trepied si alte obiecte laughing

| Jrr_Gaby_1998 a răspuns:

Este una destul de buna