| AndroidaANDROIDA a întrebat:

Fisier download corupt...TOT ce incerc ca instalez e corupt si imi spune sa descarc de altundeva, chiar daca descarcarea e de pe siteul principal. Orce joc, program, chiar antivirus.Antivirusul pe care il am acum nu gaseste nicio problema.Am MARE nevoie de ajutor, nu stiu ce sa mai fac...

Răspuns Câştigător
| CinevaNou a răspuns:

Ultima data cand am vazut chestia asta era din cauza unui virus care modifica aleator bitii din orice descarcai, se numea sality parca si era greu de scapat de el.
A trebuit sa trimit kit-ul de antivirus prin teamviewer, asa a mers. Ar trebui sa mearga si daca descarci kit-ul de antivirus pe un stick de pe alt pc.

4 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Dar nu te-ai gandit atunci cand ai descarcat windows-ul dupa ce nu stiu site? nu stiai ca este piratat si nu o sa mearga bine decat cel original? Singurul loc in care mai gasesti un windows nemodificat, si bun, este pe softpedia.
Bft!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un virus de browser iti face asta.Sterge browserul si instaleaza-l din nou.Mai inati vezi daca te lasa sa descarci acel program sau ce vrei tu, pe internet explorer. daca te lasa, atunci solutia mea este buna.

| AndroidaANDROIDA explică:

Mersi, dar... sunt sigura ca windowsul meu merge perfect.L-am avut pe mai multe calculatoare si nu a avut problema asta.Alte idei, oricine?

| AndroidaANDROIDA explică:

Multumesc pentru raspunsuri! Am sa le incerc si daca va merge vreunul voi da funda!