NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Folosesc Google Chrome (cu mai multe ferestruici deschise simultan) şi mai nou, de câteva zile, browser-ul meu a început să obosească şi după câteva ore de lucru începe să fie din ce în ce mai încet - paginile se blochează şi le ia o veşnicie să se încarce - şi îşi revine, doar dacă îl închid complet şi îl deschid din nou (cu sau fără restartarea calculatorului). L-am curăţat de cookies şi chace, dar fără rezultat.
Este prima data când îmi face figuri de genul şi nu ştiu ce să-i mai fac, aşa că o să-mi încerc norocul aici, poate aveţi voi nişte sugestii. Ce i-aş mai putea face? Mulţumesc.

73 răspunsuri:
NOname
| NOname explică (pentru Seby90):

Gata mi-am luat toate bagajelele şi m-am mutat pe Opera. Pare primitoare.hee hee

| Seby90 a răspuns (pentru NOname):

E foarte underrated, lumea inca prefera internet explorer. Browserul a carui functie este doar sa downloadezi alt browser. Ar putea la fel de bine sa fie o ferestruica cu linkuri catre toate celelalte browsere, s-ar aprinde si mai repede si ar merge de 10 ori mai bine. Lumea chiar ar intelege scopul lui. In schimb, el prefera sa mearga miseleste si sa pacaleasca lumea ca poate sa www.

Apache
| Apache a răspuns:

Http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.php

key pentru versiunea pro :

53716-D4805-483BF-E93C4

Fa un scan si vezi cam ce iti apare.
Curat 100 % nu prea cred ca e...

| Wøodenpints a răspuns (pentru NOname):

Și mie Opera mi se pare cea mai echilibrată. Am trecut și eu prin drama asta a browserelor, când toată ziua le tot instalam și dezinstalam și nu-l găseam pe cel potrivit.

Răspuns utilizator avertizat
| p3dro5 a răspuns:

Am avut si eu google chrome si tot asa am patit ca tine. l-am dezinstalat si mi-am pus firefox 25.0 sau 26.0 si merge ok.o chestie ca sa vezi videoclipurile pe net trebuie instalat la firefox si Adobe flash player si totul e ok.

NOname
| NOname explică (pentru Wøodenpints):

Ce noroc am şi eu... După 2-3 zile de funcţionare perfectă, Opera s-a molipsit de la Chrome - se mişcă binişor câteva ore, după care încet spre deloc, până nu îi dau un energizant, restartând-o.hee hee

Da' na, nu mă mai zbat. Decât deloc, e bine şi aşa.

| floringabor a răspuns (pentru floringabor):

Scuze. Am vrut sa zic 1, 5 GB (1536 MB) RAMI

| COBRA89 a răspuns:

Bagati Mozilla Firefox e cel mai bunwinking

| digital7shady a răspuns:

Probabil e vreun virus nou pe "piata". Mie mi s-a intamplat asta cu Safari, pana in momentul in care nu ma mai puteam conecta la internet(modem). Acum folosesc Opera, dar in task manager vad ca isi deschide vreo 5 procese. Daca problema reapare, mai bine reinstalezi sistemul de operare(eu asta o sa fac).

NOname
| NOname explică (pentru digital7shady):

Şi eu pentru o perioadă m-am mutat pe Opera, asta până a început să-mi facă figuri (ceva bug-uri cu back-ul) şi acum iar sunt pe Chrome, care şi-a revenit între timp. Dacă o să-l apuce iar, o să mă mut iar pe Opera, care până atunci sper să-şi revină (probabil se fac mereu modificări şi teste de programatori şi depinde cum o nimereşti; uneori devine insuportabil de enervant şi inoperabil).

| Caataa a răspuns:

Salut! Iti recomand sa ii stergi tot instoricul: istoric, parole, cookiuri. In dreapta sus ai 3 linii, apesi pe ele si dai la History si alegi clear browsing data si bifezi tot si dai clear browsing data si astepti putin si dupa asta BAAM totul va merge struna. Sper ca te-am ajutat, funda?

NOname
| NOname explică (pentru Caataa):

Făcusem atunci asta, dar fără rezultat. Era o problemă de la ei.
Oricum, am trecut de ceva timp pe Opera şi sunt destul de mulţumită.