Subwooferul nu se conecteaza la amplificator prin high level input! In intrarea High level input se baga semnalul direct de la playerul auto si este considerat semnal amplificat, adica semnal de difuzoare. Low Level Signal este semnalul care se ia din playerul auto si se baga in amplificator, iar acel semnal nu este amplificat si nu poate fi folosit si pe difuzoare.
Este de preferat semnalul low level input pentru ca are mai putine distorsiuni, care apoi nu vor fi amplificate in woofer.
daca playerul tau nu are low level signal catre amplificator, atunic poti lua semnal si direct de la difuzoarele din spate de ex si sa-l bagi in statie.
Din statie se ia semnalul amplificat de statie, adica amplified signat, prin cabluri mai groase se se baga in woofer!
Daca nu stii electronica si despre ce este vorba, nu te apuca de treaba pentru ca risti sa arzi si playerul si statia si wooferul si sa nu ia si foc ceva pe acolo.
Este vorba de amplificator de casa si boxe de podea clasice. Subwoofer-ele de casa au mai multe intrari: Low level input, High level input si LFE, iar ca sa duci semnal audio in el trebuie sa ai din amplificator ori LFE out, ori L/R out, si eu nu am asa ceva, tocmai de asta am intrebat oare cum se aude prin High level input, dat fiind faptul ca asta e singurul meu mod de conectare.
Exista si active si pasive. La cele active iei semnal din iesirea LFE, L/R out, Sub out, sau intri in high level input din iesirile pentru boxe(practic pui in paralel boxele cu intrarea in subwoofer, nu va modifica impedanta sau sunetul deloc). La cele pasive, practic le amplifici ca pe niste boxe normale.
Eu am un Kenwood KA-74, si nu am nici-un fel de iesire pentru subwoofer, singura solutie este sa intru din iesirile amplificatorului in high level input la subwoofer. Din cate am inteles este cea mai buna optiune in ceea ce priveste calitatea sunetului, dar am vrut sa vad daca are cineva conectat asa.