Incearca sa descarci o tastura de pe net.Este o tastatura (program) prin care poti scrie.O poti descarca de aici:
http://frontype.com/keyboard/Romanian-keyboard-layout.html
S-ar putea ca o parte din ele sa nu mai poti sa le pui la loc. Cauta sa desfaci si tu o tasta dar cu mare atentie, apoi pune-o la loc prin presare. O sa vezi sistemul cum este prinsa. Mie mi-a luat si 10 minute pentru un singur buton sa il pun la loc deoarece are un sistem foarte fin si minuscul. Vezi sa nu pierzi cauciucurile sau sa tocesti scobitura mica de pe mijlocul butonului.
Nu şti ordinea lor sau cum se aşează în locaşurile lor?
Dacă nu şti ordinea, cauta o poza cu modelul laptopului tău în care să fie vizibilă tastatura şi te uiţi acolo ca model, iar dacă nu şti cum, vezi că ele au locaşul lor. Dacă le pui şi le apeşi puţin mai tare, întră la locul lor lor. Baftă!
In primul rand trebuia sa ai grija sa nu umble la laptop, si in al doilea rand nu se poate face nimic.
Sa stii ca am reusit sa le pun la loc pana la urma
Bravo!
Cum a reusit?
..Nu stiu cum a reusit, dar cu siguranta ti-a facut o surpriza pe cinste! Raspunsul meu va fi pointless, fiindca am norocul, in acest caz, de a fi un only-child, dar mi-ai adus un zambet! Sper sa te descurci tu cumva! (keep calm.)
RapBattleSony întreabă:
anonim_4396 întreabă: