| theodora_2847 a întrebat:

Fratilor, nu pot si nu pot sa pun muzica pe amaratul ala de ipod! nici poze, nici videoclipuri, nimic, nimic!

Cum naiba reusesc altii fara o boaba de engleza ca eu toate diplomele mele de lb engleza nu reusesc?

Unde scrie add, ceva? ca pun muzica in Itunes si apoi cum o transmit in Ipod?
Explicati-mi babeste, daca vreti funda! Pas cu pas!

Răspuns Câştigător
| costyvas a răspuns:

In primul rand, ai downloadat iTunes(softul pentru iPod). Il deschizi - in partea din stanga ai o lista(ceva de genul media library, whatever... iar undeva pe la mijloc, ai numele hdd'ului de la iPod(la mine apare Costi - asa am numit iPodul)). Dai click pe ala si in dr apare lista cu melodiile pe care le ai tu in ipod. Daca nu ai, lista va fi goala. Cu drag-and-drop, poti pune o melodie din calculator in acea lista(drag-and-drop = un fel de copy/paste, doar ca tragi de fisier si il arunci in acea fereastra). Cel mai important, este ca in momentul in care ai pus melodia in acea fereastra, trebuie sa o transformi in formatul Quick Player - iar asta se face prin butonul de sus de tot(deasupra meniului de File, etc) si apoi...vezi un status bar, care iti arata ca melodia aia e transformata. Asa faci pentru toate melodiile - daca ai nevoie de mai mult ajutor, da'mi un mesaj. Costi

0 răspunsuri: