| AcidCuSange a întrebat:

Friends! Urgenta! Am avut un folder cu poze.Am dat la Proprieties si acel folder a disparut.Nu il mai gasesc in PC. Unde a disparut? Funtitsa, daca o sa mearga raspunsul. Deh... Funtitsa si vot.Si ceea ce nu stiti e ca nu gasesc nici in searchcrying. Doresc sfaturi de la experti!

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pesemne ca l-ai ascuns, ai dat cautare si in cele ascunse? Mai poti incerca asa: Start/Control Panel/Folder Options/View si bifezi Show hidden files and folders si dai OK. Nu sunt expert dar si eu am gasit asa fisiere ascunse. Succes si numai bine!

| CybeRAthlete a răspuns:

Probabil l'ai ascuns. incearca in felul urmator. deschide My comp, du-te la tools, folder options, view, vei gasi o optiune care trebuie sa o bifezi " show hidden files and folders". apply, ok, apoi du-te unde ai vazut ultima data folderul si ar trebui sa apara acolo. daca nu apare, revino cu un PM.
bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste acest program care nu trebuie sa-l instalezi http://www.panalu.net/2010/11/recupera-fisierele-sterse-accidental.html cu care poti rec upera fisierele sterse, reuseste sa recupereze in 99% din cazuri

| andyyo10 a răspuns:

Pai sunt 2 explicatii:
1. L-ai Sters. Uita-te in recycle bin vezi daca mai e daca nu adio.
2.Inseamna ca l-ai facut invizibil.Ca sa il faci vizibil du-te la locul unde era dai sus pe tools-->view-->Hidden folders--> bifezi Show the hidden folders and files-->Gata
Daca iti apare in ceata dai properties--> General --> debifezi hidden astepti si gata
Funda?:devil

| patriotxc a răspuns:

Cred ca l-ai facut ascuns

| gaby11 a răspuns:

Nu e in cos? Verifica?