Http://www.pidgin.im/download/ e putin mai greu de configurat, dar gasesti tutorial la ei sau la yahoo. Merge pentru orice, de la yahoo, google talk pana la IRC-uri, si poti sa ai si mai multe conturi deschise simultan de la diferite servicii.
Http://www.meebo.com/ si intri unde scrie yahoo daca nu poti intra direct de pe yahoo.com dai la messenger si te loghezi de acolo
Si meebo e bun dar problema este ca nu poți sa vezi un web de la o persoana, si skypul e bun dar nu sunt prea multi oameni care il folosesc.
.::CyBeR::. te prefaci sau esti?
Pe Skype am 500 persoane din romania si pe yahoo doar 380 trage si tu o concluzie, plus ca am avut messenger dinaintea skype-ului, iti recomand SKYPE PENTRU CA ESTE ANTI SPAM
Pai scuze, eu folosesc si skype dar prietenii mei nu folosesc skype si de asta ziceam ca nu sunt prea multi utilizatori, deci la faza cu skype se pare ca n-am experienta.
Prima data cand am raspuns, stiam de optiunea asta dar nu ma stiam exact sub ce nume intra pe net. Deci http://gnip.com/ iti da access la tot ce vrei tu de la mail, im, si socialnetworks totul intr-unul. Este mult usor de folosit decat pidgin si mai simpatic. Have fun