| EllyFMS a întrebat:

FUNDA!

Am o problema. cineva probabil, are chef de glume proaste si imi tot schimba statusu`.

Imi intra id-uri in lista[pe care nu le am. apar ca atunci cand ai sters pe cineva din lista], iar in casuta lor, apare ceva gen ca si cand mi-ar trimite un fisier + o caseta de dialog cu o eroare a unui script [ca acelea de la IE, desi eu nici nu il deschid]oh go on.

Am primit un status cu 'Il iubesc pe Niki'. dupa 2 secunde dupa ce l-am schimbat a aprut : 'IAR il iubes...' si putin mai tarziu mi-a bagt unul mai naspa. Daca incerc sa adaug idu il lista. nu imi da accept bla bla. ma rog. ideea era daca stiti despre ce e vorba. cum fac asta si cum pot sa ii oprescthinking

6 răspunsuri:
| Magnific a răspuns:

Te duci la ignore list si bifezi prima optiune, nu e virus, eu un simplu site pe care si tu poti pune sattusuri la oricinewinking

| dragoshellu a răspuns (pentru Magnific):

Hey imi zici si mie site-ul?

| FrEeBoY a răspuns (pentru dragoshellu):

Nu mai poti, ca au pus astia taxa si trebuie sa dai 5 eur sa poti schimba statusu cuiva. Anyway asta este http://www.ymland.com/status-changer/

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Da,stiu,si mie mi s-a intamplat la fel,niste no-liferi au chef de glume de ****. Este pe net o chestie online, Status Changer, unde daca scrii id-ul unei persoane te lasa sa ii schimbi statusul.Si acum toata lumea e asaltata cu statusuri gen "Sug **** pe moca" sau "Iubesc pe nu stiu cine..." etc. rolling eyes Ca sa scapi de asta trebuie sa dai la Messenger->Preferences->si bifezi prima casuta.

| EllyFMS explică:

3 statusuri -> 3 id-uri diferite!

| FrEeBoY a răspuns:

Deoarce au scapat nebunii la un anumit site...ca sa nu.ti mai schimbe statusu, intra acolo la ignore list si bifeaza casuta aia "Ignore anyoane hwo is not in my Yahoo Contacts" si n.o sa mai poata sa.ti mai schimbe statusu.
P.S.: Stiu si site.ul de pe care schimbi statusu... daca e cineva intersesat spuneti.