Pai asta ar fi de la mouse.se mai aduna mizeria in jurul butonuliu si /sau acea parte de desuptul carcasei ca re apasa pe buton sa se fi tocit asta insemnand sa aplici o forta mai mare pentru a raspunde.si desigur ca merge ce ai incercat tu fiind ca nu se prea foloseste click dreapta. cel mai bine ar fi sa=ti schimbi mousul cu unul nou care nu costa mai mult de 60 de RON cu 1600 dpi care ii foarte bun
Pentru a vedea daca problema este de la mouse cred ca ar trebui sa-l cureti(locul unde este bila si aceasta) si daca tot nu merge bine ar trebui sa incerci cu altul. Daca cu altul iti merge atunci va trebui sa-ti cumperi unul nou, nu este scump. Nu cred ca este virus si nu trebuie sa faci altceva. Succes si numai bine!
Înclin să cred că problema este de la mouse. Încearcă să conectezi altul şi vezi dacă mai face figuri. Dar după părerea mea 90% e din cauza mouse-ului.
O zi frumoasă!
Este in mod cert un virus iti recomand un antivirus bun, o scanare completa si o fragmentare a hard diskului. o sa iti mearga si mult mai bine. iar daca asta nu merge reinstaleaza windowsul
Nu e nici un virus, fii linistita. Se mai intampla! Eventual verifica bateria daca mousul este optic.