| SkaterBaa a întrebat:

Funda.
Am vazut pe protv un reportaj, despre niste telefoane chinezesti care arata perfect ca iphone (nu replici), opereaza aproape identic, diferenta fiind doar firma.
Aratau un telefon, cum merge, cum arata... si spuneau ca este doar 500 de lei. Stit cumva unde pot gasi si eu astfel de telefoane?
Erau si niste tipi care faceau comentarii si asemanari/diferente. Singura diferenta intre cele 2 telefoane fiind ca logic, cel de la Apple are o viteza mai mare.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce ai vazut tu se numesc replici.Telefonul original costa mult mai mult.Nu pleca urechea la orice.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta sa o crezi tu ca e singura diferenta. alea sunt niste replici de doi lei care au un sistem de operare de tot cacatul. nici macar suruburi nu are carcasa sunt lipite la cald

| AgathaRo a răspuns:

Telefoanele autentice cu cele chinezesti au o diferenta de la cer la pamant. Iphone-urile chinezesti trebuie sa scoti bateria sa ii pui o cartela sim, greutate, conectori difera multe difera la chinesarii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai să ne cumpăram toti HiPhone sau cum îi zice. Nu ți se pare că e suspect prețul și că rămânea Apple fără vânzări?

| valentino52 a răspuns:

Tot un telefon chinezesc ramane, am vazut si eu reportajul. Ceea ce trebuie sa intelegi este ca sistemul de operare de pe iphone, cel care il face asa rapid si usor de utilizat nu va exista niciodata pe vreun alt telefon. Si la doar 500 lei nu vei avea un telefon din materiale bune, va fi un plastic ieftin!