| compcris00 a întrebat:

FUNDA
avast vs BitDefender total security argumente pro si contra

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

BitDefender este socotit cel mai bun program antivirus din lume, de mai multe laboratoare care testeaza programele antivirus iar avast! nu este printre cele mai bune.
Poti vedea si aici: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2372364,00.asp

14 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

BD TS! E produs romanesc, platesti salariile unor romani cu ocazia asta. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru KodrutZ):

LOL! Asa e, adevarat. Mie mi-a placut, pacat de pana aia la HDD si a trebuit sa reinstalez win pierzand bitdefenderul. Acum am avast, si asta e acceptabil.

| gelu1970 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ramon avast o sa te umple de virusi

| anonim_4396 a răspuns (pentru gelu1970):

Avem spraylaughingOricum mai am cateva zile din trial si vad eu ce mai bag. Daca ai vreunul cu licenta nu te zgarci, si urca-l undeva ca am acum vitea ok sa il descarc.Mi-am tras net bun, man. tongue

| gelu1970 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok. atunci vorbim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kaspersky.

| TechGuyTpu a răspuns:

Nici unul, nu folosesc antivirus sau chesti de astea.In cel mai rau caz instalez malwarebyte pentru 1-2 h apoi il dezinstalez.Acum ceva timp cand instalam bitdefender, firewall integrat in el bloca orice site ce arata mai suspicios, wifi integrat din nou era blocat.

| Made_Self_1995 a răspuns:

Foloseste King soft antivirus, nu ocupa atat de mult spatiu si-si face treaba calumea.

| Cucu_Cornel_1970 a răspuns:

Kaspersky e cel mai bun. BitDefender e atat de dobitoc incat sterge crack-ul de Windows socotindu-l virus. In plus consuma mult mai putine resurse decat BitDefender. Nu va mai luati dupa statisticile de pe net, nu stiti ca cine plateste mai gras are castig de cauza?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cucu_Cornel_1970):

Am avut kaspersky, e bun.In legatura cu crack-ul, sa stii ca e considerat de multi antivirusi ca fiind virus.Nu de alta dar e generator de coduri.Una e crack-ul si alta codkey=ul cumparat. Crack-ul e ca un bilet fals la un film, nu l-ai considera virus?

| Cucu_Cornel_1970 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu vorbeam de faptul ca un crack pentru jocuri sau WINDOWS trebuie tratat ca atare de antivirus(adica exact ca un program care nu reprezinta o amenintare pentru integritatea sistemului), nu sters ca bivolul cum face BitDefender-ul. Cat despre legalitate, cate softuri din cele care le-ai folosit de cand ai avut primul tau calculator, le-ai cumparat? Daca biletul respectiv ma poate ajuta sa vad filmul, ma doare la bascheti daca e fals sau nu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cucu_Cornel_1970):

laughing Stai sa ma gandesc cate soft-uri am cumparat. Niciunul rolling on the floor

Ai dreptate in ce ai scris.