BitDefender este socotit cel mai bun program antivirus din lume, de mai multe laboratoare care testeaza programele antivirus iar avast! nu este printre cele mai bune.
Poti vedea si aici: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2372364,00.asp
LOL! Asa e, adevarat. Mie mi-a placut, pacat de pana aia la HDD si a trebuit sa reinstalez win pierzand bitdefenderul. Acum am avast, si asta e acceptabil.
Ramon avast o sa te umple de virusi
Avem sprayOricum mai am cateva zile din trial si vad eu ce mai bag. Daca ai vreunul cu licenta nu te zgarci, si urca-l undeva ca am acum vitea ok sa il descarc.Mi-am tras net bun, man.
Ok. atunci vorbim.
Nici unul, nu folosesc antivirus sau chesti de astea.In cel mai rau caz instalez malwarebyte pentru 1-2 h apoi il dezinstalez.Acum ceva timp cand instalam bitdefender, firewall integrat in el bloca orice site ce arata mai suspicios, wifi integrat din nou era blocat.
Foloseste King soft antivirus, nu ocupa atat de mult spatiu si-si face treaba calumea.
Kaspersky e cel mai bun. BitDefender e atat de dobitoc incat sterge crack-ul de Windows socotindu-l virus. In plus consuma mult mai putine resurse decat BitDefender. Nu va mai luati dupa statisticile de pe net, nu stiti ca cine plateste mai gras are castig de cauza?
Am avut kaspersky, e bun.In legatura cu crack-ul, sa stii ca e considerat de multi antivirusi ca fiind virus.Nu de alta dar e generator de coduri.Una e crack-ul si alta codkey=ul cumparat. Crack-ul e ca un bilet fals la un film, nu l-ai considera virus?
Eu vorbeam de faptul ca un crack pentru jocuri sau WINDOWS trebuie tratat ca atare de antivirus(adica exact ca un program care nu reprezinta o amenintare pentru integritatea sistemului), nu sters ca bivolul cum face BitDefender-ul. Cat despre legalitate, cate softuri din cele care le-ai folosit de cand ai avut primul tau calculator, le-ai cumparat? Daca biletul respectiv ma poate ajuta sa vad filmul, ma doare la bascheti daca e fals sau nu.
Stai sa ma gandesc cate soft-uri am cumparat. Niciunul
Ai dreptate in ce ai scris.