| dolcedolecegabanad12345678899098 a întrebat:

(FUNDA)buna, deci am o problema. Mai demult aveam o parola( la mess) cu 7 litere, si am dat pe optiunea aia "remeber my id and password" apoi dupa ceva timp, mi-am schimbat-o intr-una cu mai multe cuvinte( pentru siguranta mea). am uitat sa deblochez( optiunea aia cu remeber my id and password) si ma tot loga pe mess cu vechea parola. am dezinstala yahoo asta si am luat altul. am facut tot asa cu remeber my id and password dar imi lua si el parola veche?
CE SE INTAMPLA? IMI PUTETI SPUNE!

Răspuns Câştigător
| StartingANewLife a răspuns:

Nu ai de unde sa stii cu ce parola te logheaza de fapt, din moment ce tu vezi doar stelutele. probabil ca te-ai ghidat dupa faptul ca stelutele puse pentru noua parola sunt, ca numar, egale cu literele vechii parole.
uite ce s-a intamplat. cand dai "remember my password", parola va fi salvata, insa la logare nu vor aparea exact atatea stelute cat are parola. si mie imi apar mai putine. (in general apar mai putine stelute). am parola formata din 15 caractere, si apar 8 stelute.
de ce se intampla asta? pentru a deruta persoanele care ar vrea sa incerce sa-ti ghiceasca parola, ghicind literele din spatele fiecarei stelute.
deci nu te stresa, parola a fost schimbata. sper ca te-am ajutat! happy

5 răspunsuri:
| SăȘtiCăMereu a răspuns:

Demarcheaza casuta, baga parola noua, marcheaza la loc optiunea

| pazzo a răspuns:

rolling on the floor asta se-ntampla : te anunta sa nu mai folosesti mess-ul
(nu e de tine) laughing

| dolcedolecegabanad12345678899098 explică (pentru pazzo):

Haha, ce cocalar

| pazzo a răspuns (pentru dolcedolecegabanad12345678899098):

rolling on the floor)))))))))rolling on the floor)))))))))rolling on the floor))))))))))) selena gomez
asculta ea măh rolling on the floor)))))rolling on the floor))))))
- so tzoghelengulus -- so tzoghelengulus

| Denisse66 a răspuns:

Pentru ca tu ai accesat un program cu parola schimbata si ai reschimbat-o ea isi va lua prima parola deoarece tu nu ai dezactivat optiunea cand ai ajuns la scopul pe care l-ai avut adica la acela de a pune o noua parola. Iar acum calculatorul a memorat schimbarile si ele se vor seta. Parola Veche este memorata doar de Yahoo deoarece prin schimabarea parolei dovedesti o nemultumire cu parola actuala! Funda?