Dupa min, eu nu asi schimba nici o data galaxi-ul mai ales daca e SII-ul ele sunt mult mult mai performante chiar daca tine bateria mai putin.eu am un galaxi gio su tot asa imi tine bateria dar eu mil pun la incarcat noaptea si a doua zi pot sa stau ca vreau eu pe el. asta e parerea mea si in plus LG sun foare rele ta tacy, sunt foarte nerezistente (din propria experienta). :-);-)
Dar ce sa fac daca nu ma tine bateria la Samsung decat 4 ore si nu il solicit aproape deloc(nu prea ascult muzica, nu prea vorbesc la el), s-ar putea sa fie din cauza aplicatiilor sau nu stiu.
nu prea mai am incredere in astea cu touch am avut un LG ku990i si un HTC cha cha, dar s-a stricat foarte repede touch-ul, ultimele 2 telefoane au fost Nokia c3 la care a tinut foarte mult bateria si samsungul la care nu tine deloc
Eu in locul tau asi schimba bateria si inainte de prima incarcare lasa-l sa se opreasca de tot sau reseteazai tot sistemul (de undeva de la setari) ca s-ar putea sa ai prea multe aplicatiii. daca nu trimite-mil mie (ar fi tarrrre) nu am glumit, dar daca chiar vrei scriemi!
La optimus cred ca tine cam 1 zi bateria ! De fapt cam la toate telefoanele cu android tine mai putin bateria