| cristianzgz3 a întrebat:

Funda! care imi dati un wd vista bun dar sa fie premium sau bsic pentru acer 5315 pliz

2 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Windows vista? praf. Asa este, are un aspect foarte frumos, insa, chiar Microsoft insasi a spus ca vista este cea mai proasta creatie a lor, si ca au dat-o cu batu-n balta atunci cand l-au creat.
Se bazeaza foarte mult pe stilul vizual, si ia foarte multa viteza de la pc si de la net, plus alte chestii.
Iti recomand widows 7, stil vizual super, daca bagi si niste teme e mai misto, si in plus windows-ul asta iti ia cel mai putin din resursele pc-ului, chiar mai putin decat xp-ul, si ti-o spun din propria experienta, pentru ca dupa ce l-am probat mi-am schimbat parerea despre el.
Deci, daca vrei, ia-ti windows xp sau 7, pentru ca vista e cel mai praf dintre toate, plus ca misuna erorile pe el cum misuna... n-am termen de compararelaughing

| Th3Public3N3MY a răspuns:

@ Friend, ti-as da funda daca as putea! Bravo! Jos cu VISTA! Mai bine xp sp3 sau mult mai bine windows 7!(de abia astept sa apara win 8, sunt foarte curios ce preturi are, 7 a fost in jur de 1000 lei laughing )