anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda! care sunt dezavantajele la un laptop mini?

7 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Nu este la fel de performant ca un laptop/noteboock, ecranul este de obicei până în 14'(cele mai multe au ecrane de 10, 1') nu are unitate optică(ceea ce face resoftarea cu Windows mai dificilă, dar pentru Linux nu vei avea probleme că se va face foarte uşor) şi nu recomand să îl foloseşti pentru Windows implicit pentru jocuri deoarece se va încălzi foarte repede şi fară un cooler pad performanţele lui for fi afectate(vor scădea) din cauza căldurii, la fel şi durata de viaţă a bateriei.Succes

suntserios
| suntserios a răspuns:

Un laptop mini in cumperi doar daca ai nevoie ed asa ceva pentru mobilitate, in rest nu merita banii.

| AlexaLovesSkillet a răspuns:

Eu am un mini laptop, de vreo 2 ani, si, singurul dezavantaj pe care l-am observat de-a lungul timpului este acela de a nu avea un cd-rom. Trebuie sa bagi un cititor de cd-uri extern prin usb. Aaa, si ar mai fi faptul ca unele jocuri pe net nu se vad foarte bine pentru ca e ecranul mic. Dar in rest, avantaje sunt multe. Are doar un kilogram, il pot lua si la scoala cand am nevoie, in parc, etc. Alt dezavantaj ar fi procesorul mic. De obicei, aceste laptopuri au un procesor de 1.6 Ghz, si ar mai fi si memoria RAM, si ea de 1 Gb. Sper ca te-am ajutat. Numai bine!

| McClod a răspuns:

Are memoria mica nu are cd sad

| Shìzuko a răspuns:

Nu poti pune CD

| Demiloveli a răspuns:

Din cauza ca scrisul este mai mic ca la un laptop normal iti poti strica vederea..si ca nu are cd-rom incorporat big grin

| lvx a răspuns:

Nici unu