Fara nici un dubiu, oricand recomand AVIRA personal.Nu consuma resurse si are un raspuns mult mai rapid in gasirea virusilor fata de multi antivirusi cu liceenta, adica cu bani cumparate.L-am avut pe xp, pe vista si pe win7.A mers extraordinary de bine. Ceilalti antivirusi gen:eset-nod32, bitdefender, avast etc. sunt pentru pcuri cu rami mai multi, dar nu mi-au satisfacut cerintele.Am luat cu fiecare virusi de pe net in parte.Deci AVIRA este regale, dupa mine.Un firewall foarte bun este Comodo firewall, dar nu prea te lasa sa instalezi nimic, decat daca stii sa setezi regulile de intrare si iesire a firewallului.Nu vorbesc in nestiinta de cauza.Am testat programe, de mi s-a urat.stima
Poti sa pui orice program antivirus, cu licenta sau gratuit.
Daca nu vrei sa cumperi o licenta iti recomand 3 programe gratuite: antivirusul avast! 7 free (Avira 2013 free ori AVG 2013 free), Malwarebytes’ Anti-Malware şi un firewall dintre ZoneAlarm ori Comodo Firewall. Împreună sunt la fel de bune ca un program antivirus cu licenţă şi n-ai treabă cu activarea. Pe toate le poţi descarca de pe site-urile oficiale.
Am eset smart security si-l crakez ce ziceti toata familia mea il are in pc matusa unchi .....etc
Avira e o cocalarie :-l. Nu stiu de ce il recomandati toti. Va dau un virus pe care nu-l vede Avira ala free nici dupa 45 de scanari. Pentru siguranta moca ai Malware Bytes. Normal ca n-a auzit nimeni de el dar na. Mie imi place si gaseste orice virus. Baza lor de date cu virusi e aceeasi ca cea de pe malwarebytes premium, deci nu fac discriminari ca la avira/eset/mcafee. Bafta.
Din cate inteleg bagasi avira, uite idu meu "tr3i_g" prin februarie sa ma cauti sa iti zic cum sa instalezi winu. nu glumesc.