| Me_5216 a întrebat:

FUNDA... Cum pot descarca poze de pe hi5? Urgent!

Răspuns Câştigător
| Steff_7182 a răspuns:

Salut!
Daca ai Internet Explorer nu poti.Downloadeaza Mozilla http://www.mozilla.com/en-US/products/download.html (prima--->cea pentru windows), apoi te duci pe album, dai click dreapta pe una din pozele din album, selectezi View Image si in linkul de sus scrie www.hi5...-01.com-->tu modifici "01" ->>>"02"(pentru a o vedea la marimea originala), apoi Enter:P, click dreapta iarasi si Save Image As si gata.
Pa pa si Bafta!

10 răspunsuri:
| arn64 a răspuns:

Mmm...nu prea stiu.Cred ca nu se poate... Dar am eu o varianta mai complicata. Faci print screen si selectezi in Paint (sau alt program de grafica) doar poza (la pozele meri care nu incap pe ecran faci mai multe print screen-uri si dupa ce ai selectat poza le unesti)
Succes

| lplostonyou a răspuns:

Instalezi programul FastStone Image Viewer, are si o optiune de screen capture, printre altele, bafta. Fundita? happy

| Anne_1755 a răspuns:

Ai o tasta pe care scrie "Print Screen". Apesi pe ea dupa care deschizi Paint`u si dai Ctrl+V.Salvezi imginea si gata.winking

| cяιss a răspuns:

N'ai cum:d

| mirciulix a răspuns:

In firefox Tools -> Page info -> Media si de acolo poti sa o descarci

| imortal a răspuns:

Click dreapta pe imagine si dai save image as...si aia e

| YoYoXoXoXD a răspuns:

Păi eu folosesc Google Chrome şi pot să le descarc. Dau click dreapta pe fotografie, apoi " deschideţi imaginea într-o filă nouă ", mă duc pe noua filă şi dau "salvaţi imaginea ca..."
thinking

| Inaemma a răspuns:

Eu folosesc photo scape

| Revolution a răspuns:

Cel mai simplubig grinownloadeaza programul Lightscreen(il gasesti pe google)Si pe acelasi site de unde il downloadezi ai si indicatii cum sa il folosesti. Sper ca te descurci.

| Ralucika a răspuns:

Scuza ti-as rasp dar nici eu nu stiu thinking