Salut!
Daca ai Internet Explorer nu poti.Downloadeaza Mozilla http://www.mozilla.com/en-US/products/download.html (prima--->cea pentru windows), apoi te duci pe album, dai click dreapta pe una din pozele din album, selectezi View Image si in linkul de sus scrie www.hi5...-01.com-->tu modifici "01" ->>>"02"(pentru a o vedea la marimea originala), apoi Enter:P, click dreapta iarasi si Save Image As si gata.
Pa pa si Bafta!
Mmm...nu prea stiu.Cred ca nu se poate... Dar am eu o varianta mai complicata. Faci print screen si selectezi in Paint (sau alt program de grafica) doar poza (la pozele meri care nu incap pe ecran faci mai multe print screen-uri si dupa ce ai selectat poza le unesti)
Succes
Instalezi programul FastStone Image Viewer, are si o optiune de screen capture, printre altele, bafta. Fundita?
Ai o tasta pe care scrie "Print Screen". Apesi pe ea dupa care deschizi Paint`u si dai Ctrl+V.Salvezi imginea si gata.
Păi eu folosesc Google Chrome şi pot să le descarc. Dau click dreapta pe fotografie, apoi " deschideţi imaginea într-o filă nouă ", mă duc pe noua filă şi dau "salvaţi imaginea ca..."
Cel mai simpluownloadeaza programul Lightscreen(il gasesti pe google)Si pe acelasi site de unde il downloadezi ai si indicatii cum sa il folosesti. Sper ca te descurci.
Daniel_6699 întreabă:
anonim_4396 întreabă: