| SkaterBaa a întrebat:

FUNDA!
De cand cu noile setari de la facebook, daca postez o poza si aleg o lista de oamenii care o pot vedea, daca ei comenteaza poza sau pur si simplu dau like la ea, o vad automat si prietenii lor?
Intreb asta pentru ca de exemplu eu sunt prieten cu X iar X e prieten cu Y, daca X da like/comenteaza la poza mea (care e setata sa fie vazuta doar de prietenii mei), automat ii apare si lui Y in news ca X a comentat poza mea big grin

Intreb asta pentru ca sunt diferite poze/statusuri care prefer sa fie vazute doar de oamenii pentru care au fost postate, intrucat eu nu mai folosesc nici messanger de cand m-am bagat pe facebook happy

Stiu ca am scris o abureala, dar am baut putin si nah... Funda pentru cine imi spune si mie si imi si explica sa fiu sigur ca nu baga la ingramadeala un raspuns pentru funda aia idioata big grin

Răspuns Câştigător
| byutsaa a răspuns:

Pai din moment ce tu setezi modul de vizualizare doar pentru prieteni, fi sigur ca doar ei iti vad poza. poza ta apare pe peretele prietenului care ti-a dat like, dar doar el vede asta, nu si prietenii luitongue

2 răspunsuri:
| tr3ig a răspuns:

Dap vede si respectivul tu setezi sa apara doar notificarea la poza lui "x" dar daca "x" comenteaza poza ta iar "y" este prieten cu "x" atunci el vede automat comentariu pentru ca si "y" la fel ca tine are setat sa vada doar prietenii. sper sa fi inteles

| iulyan_9096 a răspuns:

Odata ce tu setezi modul de vizualizare doar pentru prieteni, doar ei o pot vedea nu si prietenii lor.