| dEEk a întrebat:

Funda funda funda + vot! plzz
uite am si eu o problema, am Internet Explorer si nu stiu cum sa-l dezinstalez pentru ca la control panel nu apare thinking si in explorer am la linkuri niste filme deocheate stiti voi dau funda orice

Răspuns Câştigător
| emynem313 a răspuns:

Nu este necesara dezinstalarea, urmareste urmatorii pasi: start>control panel>network and internet connection>internet option si ai acolo delete history bifezi si dai ok dupa ce se termina de sters dai apply sau poate sa iti apara altfel depinde in funtctie de ce win ai. Atentie browserul trebuie sa fie inchis ca sa se stearga historicul sper ca ti-am fost de ajutor, in caz de alte nelamuriri nu ezita sa intrebi pe:http://emynem313.wordpress.com/

9 răspunsuri:
| Nyghtshadow a răspuns:

Control panel -> programs and features -> turn windows features on or off. De acolo poti sa il scoti. Nu se poate dezinstala precum un program obisnuit fiindca vine implicit cu windowsul

| KarmaPolice a răspuns:

In internet explorer, dai la tools>internet options si jos cauta butonul "clear history" (dar vezi ca o sa-ti stearga tot, nu doar acele link-uri")

| Magoo88 a răspuns:

Nu merge sters deoarece este al windowsului. Dar poti sterge toata istoria (linkurile acelea "deocheate")

View -> Explorer Bars -> History ( CTRL+Shift+H )

Si iti apar toate istoricele iar tu le stergi pe toate din tastatura cu butonul "Delete" sa fie mai simplu ori selectezi ce vrei sa stergi.

| only me a răspuns:

Poti sa stergi istoricul. in general e ctrl+H (iertati`ma daca gresesc, da` nu lucrez in explorer) si stergi tot ce e acolo. sau daca nu... gasesti programul in START-> Programs si ii dai Unistall.

| dudumihai a răspuns:

internet explorer nu il poti dezinstala numai daca il stergi fortat, dar ii poti sterge istoria navigarii.

| anne1 a răspuns:

Buna.start-control pabel-add or remove programs-cauti internet exlpore-remove.si gata. spers ca te-am ajutat.bft.

| rodutx a răspuns:

Nu se poate dezinstala ca e al windowsului.http://www.google.com/......index.html pe acesta si dai browser prestabilit.si nu mai folosesti ie.sau daca nu mai vrei linkurile stergi istoricul.ie.option istoric si sters. funda?