| Naiky3Run4 a întrebat:

FUNDA! HELP! Salut, va rog ajutor, cateodata, mi se blocheaza tot pc-ul, NIMIC nu pot face, nici sa misc sageata de la mouse, TOT SE BLOCHEAZA! iar cand ii dau reset, nici nu mi se incarca chestia aia cu windows, adica se blocheaza si acolo, nici nu imi apare, Ce sa fac? HELP! 1

4 răspunsuri:
| IamFantastic a răspuns:

S-ar putea ca PC-ul tau sa fie FOAREEE VIRUSAT daca nu are probleme tehnice poate i sau ars niste circuite, cel mai bine e sa il duci la reparat.
Daca nu ti se blocheaza PC-ul acum da-mi FUNDA, te rog.

| halo44_8009 a răspuns:

Reinstaleaza windowsul

| Hirako a răspuns:

Cel mai probabil ai prea multi virusi.Reinstaleaza windows-ul si pune-ti NOD32 V4 cu licenta ( gasesti licenta pe net ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Curata-l de praf cu o pensula de vopsit nefolosita-n vopsea.
Schimba pasta termoconductoare mai ales daca nu a mai fost schimbata de circa 8 luni.

Curata-l de virusi in safe mod astfel:
Descarca http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe ComboFix
Apoi asigura-te ca ai inchis toate programele care ruleaza (Yahoo Messenger, MozilaFirefox, etc) si ruleaza ComboFix. Te va intreba daca sa inceapa sa curete sistemul.
Confirma cu Yes de fiecare data
Nu-l opri in timp ce scaneaza si dezinfecteaza sistemul. E posibil ca in timpul rularii lui desktop-ul sa dispara, dar nu te ingrijora.
Trimite-mi prin PM continutul acelui notepad de la ComboFix care-l salveaza in C:\ in caz ca nu sti sa-l verifici, in el scrie daca au fost gasiti virusi si unde.