Sunteti culmea cu xp-ul vostru. Daca aveti rasnite, nu recomandati si altora pe. Is satul de recomandarile astea de culoare maronie. Alege windows 7 iar daca poti si ai macar 4gb ram, alege pe 64 bit.Si voi cu recomandarile voastre, lasati-va de meserie. Oare cei de la Microsoft au lucrat degeaba din 2002 pana in 2009, pai dupa voi da. Care e suficient de tare, incat sa imi arate DX10 pe xp, Ca sa nu mai vorbim de DX11. Daca nu stiati, windows 7 a fost conceput si pentru jocuri. Exista un sigur joc, care pe xp se misca mai bine decat pe 7, unul singur, anume gta 4. In rest, tot ce e pe 7 e superior. http://www.youtube.com/watch?v=r0U7oK_N3-4 comparati in partile cu caderi de fps-uri si mai vorbim.
Nemultumit mai esti.Un xp original cu licenta va functiona impecabil numai sa stii sa al setezi adica sa renunti al folosi pentru programe si sa al profilezi pentru jocuri.Asta o poti face cu programul game booster. Incearcal, seteazal corect si vei fi uimit de ce stie banalul si desuetul xp sp2.Bafta
Dintre toate windowsurile existente eu recomand XP mai pentru orice! dar daca nu mai vrei XP ia windows 7 ultimate!
Pai faza e ca 7 e mai mult pentru programe...nu pentru jocuri...ce ***, orice raspuns e binevenit!
Hey! Eu iti recomand windows xp pentru jocuri, si daca ai placa video direct x ca sa iti mearga jocuri de gen Asasin Creed, iti trebuie Nvidia 3D.
Acum nu stiu daca iti va merge sigur,
pentru ca trebuie sa ai si pc-compatibil
, dar daca il ai compatibil iti va trebui Nvidia. Fundoi?
Merx întreabă: