| geany550 a întrebat:

FUNDA!***Legat de WINDOWS ce windows imi recomandati pentru gaming?
Note:nu mi-as dori windows xp pentru ca m-am saturat de el si am auzit ca vista e slab in unele domenii. dar pe mine nu ma intereseaza decat jocurile si un programel peacolo un photoshop dar eu is concentrat doar pe jocuri... dintre VISTA si 7 care e mai bun in domeniul pc gaming avand in vedere ca pe vista cere mai putina memorie RAM pentru a jucaun joc?
note2:eu parca vista 64biti miasi lua pentru ca am eu o parere mai buna despre vista in domeniul GAMES

8 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Sunteti culmea cu xp-ul vostru. Daca aveti rasnite, nu recomandati si altora pe. Is satul de recomandarile astea de culoare maronie. Alege windows 7 iar daca poti si ai macar 4gb ram, alege pe 64 bit.Si voi cu recomandarile voastre, lasati-va de meserie. Oare cei de la Microsoft au lucrat degeaba din 2002 pana in 2009, pai dupa voi da. Care e suficient de tare, incat sa imi arate DX10 pe xp, Ca sa nu mai vorbim de DX11. Daca nu stiati, windows 7 a fost conceput si pentru jocuri. Exista un sigur joc, care pe xp se misca mai bine decat pe 7, unul singur, anume gta 4. In rest, tot ce e pe 7 e superior. http://www.youtube.com/watch?v=r0U7oK_N3-4 comparati in partile cu caderi de fps-uri si mai vorbim.

| traveler a răspuns:

Nemultumit mai esti.Un xp original cu licenta va functiona impecabil numai sa stii sa al setezi adica sa renunti al folosi pentru programe si sa al profilezi pentru jocuri.Asta o poti face cu programul game booster. Incearcal, seteazal corect si vei fi uimit de ce stie banalul si desuetul xp sp2.Bafta

| FesCuDungi a răspuns:

Dintre toate windowsurile existente eu recomand XP mai pentru orice! dar daca nu mai vrei XP ia windows 7 ultimate!winking

| geany550 explică:

Pai faza e ca 7 e mai mult pentru programe...nu pentru jocuri...ce ***, orice raspuns e binevenit!

| HardCore7750 a răspuns:

XP

| darius19 a răspuns:

Windows 7 e bun pentru jocuriwinking

| DeathXD a răspuns:

Hey! Eu iti recomand windows xp pentru jocuri, si daca ai placa video direct x ca sa iti mearga jocuri de gen Asasin Creed, iti trebuie Nvidia 3D.
Acum nu stiu daca iti va merge sigur,
pentru ca trebuie sa ai si pc-compatibil
, dar daca il ai compatibil iti va trebui Nvidia. Fundoi?

| grisutsa a răspuns:

Eu iti spun sati instalezi WINDWOS XP Professional