Iphone 4 este mai slab decat Samsung Galaxy s2. Dar Iphone 4s este de 10000 de ori mai bun decat gs2.
Cei care lauda galaxy s2-u nu au bani de un iphone 4s.
Eu am iphone 4s si il recomand!
Logic, S2 e mai bun decat 4S, procesor dual core de 1.2 Ghz pe Samsung vs dual core-ul de 1 ghz de pe iPhone, deci care e mai bun?
PS: sa nu crezi ca eu sunt unu de-ala care n-are bani de telefoane...
PPS: am o tableta Asus TF101, care cand am luat-o a costat in jurul lui 4S
PPPS: si iPhone-urile sunt bune... cel mai tare lucru este ca sunt bine optimizate pe acel hardware ca si os-ul si hard-ul tot de Apple sunt facute, in rest imi place mai mult Android
Diferentele dintre iPhone 3 si 4 sunt: designul, camera, procesorul, memoria, cipul grafic, display-ul si aproape tot, doar sistemul de operare este acelasi (ma rog, dupa ce il updatezi pe iPhone3 la iOS-ul de pe 4).
iPhone 5 NU EXISTA, dar exista iPhone 4S, o versiune imbunatatita a lui 4, cu un procesor dual core, un GPU de 7 ori mai puternic (cica...), camera mai puternica, si 2 antene GSM (cica ca sa nu ai probleme cu semnalu...).
Parerea mea: daca vrei ceva bun si ieftin poti sa-ti iei ceva cu Android OS, cum ar fi un Samsung Galaxy S2, este aproape la fel de scump ca iPhone 4, dar e de cateva ori mai puternic, e chiar mai puternic decat 4S, sau poti sa-ti iei un Samsung Galaxy Nexus.
Pentru preturi, cauta pe eMAG
Decat sa stai sa dai raspunsuri de-astea care nu sunt corecte, mai bine iti scoti morcovul din fund si iesi de pe TPU
Frate eu nu am niciun morcov, nu imi mai spune de tine si de fanteziile tale bolnave cu legume,
Sti mai bine cum facem? stargem raspunsurile astea si gata sa nu mai vada altii discutia asta
Desigur.Iphone 5 este fictiv, el nefiind lansat inca.
Iphone 4 e 2000-2500 de ron, dar e penibil in comparatie cu Samsung Galaxy S2/3
Iphone 3 e expirat deja.
kthx.
Iphone 5 nu a aparut inca.
Iphone 4 este destul de slab pe langa noile telefoane aparute.
Iphone 4s inca se tine destul de bine.
iphone 3 este depasit la fel ca iphone 3g, 3gs.
Preturile sunt cam asa iphone 4 :8 GB 1900ron; 16 GB 2200ron; 36 GB 2500ron. pe iphone 3 nu-l mai gasesti in magazine decat pe okazii, alte site-uri sau la second hand care e tot aia 8 GB 400ron; 16 GB 600ron; 36GB 900 ron.preturile variaza in functie de unde si de la cine il cumperi.de informatii n are rost sa ti mai spun k ai aflat deja.
Iphone 3gs ca sa stiti si voi inca se mai produce chiar si dupa lasarea lui iphone 5 care va fi in toamna. Iphone 4s 3000 lei, Iphone 4 2400 lei si Iphone 3gs 1800 pret la Vodafone! Diferentele dintre Iphone 4 si 4s deja ti-au fost mentionate in alte comentarii nu are rost sa le repet bineinteles conteaza si ce iOS ai instalat daca ai un iphone 4 cu iOS 4 si nu updatat la iOS 5 sau chiar iOS 6 beta nu beneficiezi de Facetime, iCloud, bara noua de modificari, posibilitatea de a sterge apeluri unul cate unul etc. Nu mai spun ca Siri merge doar pe 4s si de cand a aparut iOS 6 beta softul ce o sa il bage in iphone 5 poate sa faca mult mai multe cum ar fi este integrata cu noul maps a lui Apple are gps integrat turn by turn etc
S-o mai fi producand el iphone 3GS, poate si 3simplu, da' nu se mai aduce si expune in magazinele din romania.deci degeaba pentru astia care vor sa-l cumpere!
Apropo ai cel mai corect si complet (aproape) raspuns din toate. felicitari! fata cu raspunsul castigator Allysa0130 e cam derutata, saraca.cik,ce zice ea:"iphone 4 e mai slab ca Samsung Galaxy S2...,dar eu recomand iphone 4".mor pe astia care au si n-au habar, dar se baga ca musca in ***.
Danielalex si introducinumele nu va mai certati, va rog Multumesc tutror pentru raspunsuri, dar care este mai bun pana la urma Samsung Galaxy s2 sau iphone 4s?
Iphone 4S`! Este Clar si Categoric Mai bun`!
Ce Spun Aici? . Nu mai bun ...Mult Mult mai bun
Intreaba Intr-un Magazin O sa Ti se raspunda la fel
Iphone 5 nu exista, iphone 4 are camera de 5 mpx, blitz, are ecran Retina, e mai rapid, iphone 3g are camera de 2 mpx fara blitz, in rest la fel numai ca are viteza mica la net si altele si displayu se vede naspa, funda?
E ta na, in rest la fel, tu esti genu de persoana care se uita doar dupa camera si habar n-ai ce e ala procesor, memorie RAM si GPU
Lavinia_Cristina_ întreabă: