| Laviiiiii a întrebat:

Funda maree happy Imi spuneti si mie diferentele dintre iphone 5, 4 si 3? Spuneti si pretul la liber pentru fiecare va rog. PS: Mutumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Allysa0130 a răspuns:

Iphone 4 este mai slab decat Samsung Galaxy s2. Dar Iphone 4s este de 10000 de ori mai bun decat gs2.
Cei care lauda galaxy s2-u nu au bani de un iphone 4s.
Eu am iphone 4s si il recomand!

| introduaicinumele a răspuns (pentru Allysa0130):

Logic, S2 e mai bun decat 4S, procesor dual core de 1.2 Ghz pe Samsung vs dual core-ul de 1 ghz de pe iPhone, deci care e mai bun?
PS: sa nu crezi ca eu sunt unu de-ala care n-are bani de telefoane...
PPS: am o tableta Asus TF101, care cand am luat-o a costat in jurul lui 4S big grin
PPPS: si iPhone-urile sunt bune... cel mai tare lucru este ca sunt bine optimizate pe acel hardware ca si os-ul si hard-ul tot de Apple sunt facute, in rest imi place mai mult Android happy

16 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Diferentele dintre iPhone 3 si 4 sunt: designul, camera, procesorul, memoria, cipul grafic, display-ul si aproape tot, doar sistemul de operare este acelasi (ma rog, dupa ce il updatezi pe iPhone3 la iOS-ul de pe 4).
iPhone 5 NU EXISTA, dar exista iPhone 4S, o versiune imbunatatita a lui 4, cu un procesor dual core, un GPU de 7 ori mai puternic (cica...), camera mai puternica, si 2 antene GSM (cica ca sa nu ai probleme cu semnalu...).

Parerea mea: daca vrei ceva bun si ieftin poti sa-ti iei ceva cu Android OS, cum ar fi un Samsung Galaxy S2, este aproape la fel de scump ca iPhone 4, dar e de cateva ori mai puternic, e chiar mai puternic decat 4S, sau poti sa-ti iei un Samsung Galaxy Nexus.
Pentru preturi, cauta pe eMAG happy

| introduaicinumele a răspuns:

Decat sa stai sa dai raspunsuri de-astea care nu sunt corecte, mai bine iti scoti morcovul din fund si iesi de pe TPU tongue

| danielalex a răspuns (pentru introduaicinumele):

Frate eu nu am niciun morcov, nu imi mai spune de tine si de fanteziile tale bolnave cu legume,

| introduaicinumele a răspuns (pentru danielalex):

Sti mai bine cum facem? stargem raspunsurile astea si gata sa nu mai vada altii discutia asta laughing

| Hirako a răspuns:

Desigur.Iphone 5 este fictiv, el nefiind lansat inca.

Iphone 4 e 2000-2500 de ron, dar e penibil in comparatie cu Samsung Galaxy S2/3

Iphone 3 e expirat deja.
kthx.

| dragos9234 a răspuns:

Iphone 5 nu a aparut inca.
Iphone 4 este destul de slab pe langa noile telefoane aparute.
Iphone 4s inca se tine destul de bine.
iphone 3 este depasit la fel ca iphone 3g, 3gs.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Preturile sunt cam asa iphone 4 :8 GB 1900ron; 16 GB 2200ron; 36 GB 2500ron. pe iphone 3 nu-l mai gasesti in magazine decat pe okazii, alte site-uri sau la second hand care e tot aia 8 GB 400ron; 16 GB 600ron; 36GB 900 ron.preturile variaza in functie de unde si de la cine il cumperi.de informatii n are rost sa ti mai spun k ai aflat deja.

| valentino52 a răspuns:

Iphone 3gs ca sa stiti si voi inca se mai produce chiar si dupa lasarea lui iphone 5 care va fi in toamna. Iphone 4s 3000 lei, Iphone 4 2400 lei si Iphone 3gs 1800 pret la Vodafone! Diferentele dintre Iphone 4 si 4s deja ti-au fost mentionate in alte comentarii nu are rost sa le repet bineinteles conteaza si ce iOS ai instalat daca ai un iphone 4 cu iOS 4 si nu updatat la iOS 5 sau chiar iOS 6 beta nu beneficiezi de Facetime, iCloud, bara noua de modificari, posibilitatea de a sterge apeluri unul cate unul etc. Nu mai spun ca Siri merge doar pe 4s si de cand a aparut iOS 6 beta softul ce o sa il bage in iphone 5 poate sa faca mult mai multe cum ar fi este integrata cu noul maps a lui Apple are gps integrat turn by turn etc

| anonim_4396 a răspuns (pentru valentino52):

S-o mai fi producand el iphone 3GS, poate si 3simplu, da' nu se mai aduce si expune in magazinele din romania.deci degeaba pentru astia care vor sa-l cumpere!

| anonim_4396 a răspuns (pentru valentino52):

Apropo ai cel mai corect si complet (aproape) raspuns din toate. felicitari! fata cu raspunsul castigator Allysa0130 e cam derutata, saraca.cik,ce zice ea:"iphone 4 e mai slab ca Samsung Galaxy S2...,dar eu recomand iphone 4".mor pe astia care au si n-au habar, dar se baga ca musca in ***.

| Laviiiiii explică:

Danielalex si introducinumele nu va mai certati, va rog happy Multumesc tutror pentru raspunsuri, dar care este mai bun pana la urma Samsung Galaxy s2 sau iphone 4s? happy

| Allysa0130 a răspuns (pentru Laviiiiii):

Iphone 4S`! Este Clar si Categoric Mai bun`!
Ce Spun Aici? laughing. Nu mai bun ...Mult Mult mai bun laughing
Intreaba Intr-un Magazin big grin O sa Ti se raspunda la fel happy

| Laviiiiii explică:

Introduaicinumele *, scuze nu am citit bine happy

| danielalex a răspuns:

Iphone 5 nu exista, iphone 4 are camera de 5 mpx, blitz, are ecran Retina, e mai rapid, iphone 3g are camera de 2 mpx fara blitz, in rest la fel numai ca are viteza mica la net si altele si displayu se vede naspa, funda?

| introduaicinumele a răspuns (pentru danielalex):

E ta na, in rest la fel, tu esti genu de persoana care se uita doar dupa camera si habar n-ai ce e ala procesor, memorie RAM si GPU tonguetonguetongue