| abc_5716 a întrebat:

Funda pentru raspunsul care merge + vot!

Bunahappy Am un lg gm360 si nu pot scoate bateriastraight facecrying ma poate ajuta cinevaa?puppy dog eyessad

4 răspunsuri:
| solumaam a răspuns:

Sper ca nu ti-a lipito cineva cu superglue laughing
Ar trebui sa o scoti usor ...capacul din spate l-ai desfacut?
Daca da atunci nu vad de ce nu poti?

| Anutzaxx a răspuns:

Atunci cum bagi cartela? sau probabil ca exista un alt loc de bagat cartela, poate nu stii u sa o scoti. Nu se stie despre ce e vb la acel telefonwinking laughing acum vreau funda ca am raspuns :d
pliz puppy dog eyes

FUNDA? puppy dog eyes

| abc_5716 explică:

@Anutza cartela o am bagata in tel de cand l-am cumparat.mi-a bagat`o vanzatorul acela de la cosmotewinking cat despre funda.am zis ca dau funda pentru raspunsul care merge(functioneaza) nu pentru orice prostie care o spui tuwinking

| solumaam a răspuns:

De abia acum am inteles ca nu ai demontat niciodata telefonul la cartela si nu ai idee cum se face.
Nu este chiar asa de complicat ...trebuie sa ii desfaci capacul din spate incercand cu unghia sa il desprinzi pana se simte ca a iesit din cleme si apoi ii scoti bateria din locas, daca nu vrea sa iasa trebuie sa fii atenta in ce parte are contactele si din partea opusa (este partea unde are sigla LG) trebuie sa ai 2 fante mici pe lateral de unde poti apuca cu unghiile si tragi in sus de ea, nu se poate sa nu iasa!