| nOnameFound a întrebat:

FUNDA!happy pls de unde pot sa iau si eu X3 PLAYER FREE? am luat un film si imi zice ca mi-l citeste decat in x3 player sad 9pana acum n-am auzit de acest program big grin ) mersihappy

Răspuns Câştigător
| The Scout a răspuns:

Nu Exista filme care sa-ti ceara un anumit player ( Decat cele 3D ), iar X3 nu configureaza ca player 3D Compatibil. Exista totusi filme care-ti cer asa zisele playere, dar de fapt aceste chestii sunt virusi. Recomandarea mea : Sterge acest "Film".

5 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

E scam, nu-i adevarat, nu exista un asa program tongue

| The Scout a răspuns:

Nu descarca ce ti-a dat andrei... nici macar nu s-a uitat sa vada ce face. Raman la opinia ca e pacaleala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e pacacleala cred...si eu am avut nevoie de x3 player pentru a vizualiza un film.si tocmai cand eram sigura ca merge imi dadea chestia cu "va trebuie x3 player pentru a vizulaliza acest film". am inceput atunci sa-l caut si nu am gasit decat pe un site si trenuia sa-l platesc...asa ca am sters filmul ca sa nu fiu nevoita sa platesc degeaba si apoi sa vad ca nu mergehappy. sau poate cum ziceti voi, o fi vreo pacaleala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da. e pentru. a reduce pirateria toate filmele contrafacute fara titlu de autor merg doar cu x3player ce trebuie platit! "ne-au traso in 2010... cumparati filme-le!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti multumesc