| Mary496 a întrebat:

Funda repede! Cand intru pe YouTube si vreau sa dau Full Screen, imi apare o dunga diagonala si ecran cu purici colorati.La fel se intampla cand dau la HD.Chestia e ca nu se intampla si pe calculator.Am schimbat browserul(Chrome, IE, Mozilla, Safari) si tot asa se intampla. Ce poate fi?

Răspuns Câştigător
| ronin33dan a răspuns:

Este normal sa faca asa! Pe calculator ai placa video dedicata care iti permite vizualizarea de fisiere in HD.Pe laptop nu-ti permite pentru ca nu poate duce placa video sau nu este driverul video updatat.
Succes!

5 răspunsuri:
| UnicornsAreLove a răspuns:

Deci si eu am patit la fel da nu e cine stie ce dar cu timpul se duce.Asa am patit si eu o sa il mai intreb pe fratele meu e foarte bun la calculatoare incearca sa nu mai dai full screen. Uita-te asa si o sa treaca o sa il intreb tiam spus.La toate videorile se intampla doar daca ai TV nu se intampla cu TV-ul dar cu videourile da

| Minks a răspuns:

Cred ca sunt artefacte de la placa video (semne de oboseala sau incalzire excesiva). In jocuri la fel face?

| Mary496 explică:

E un laptop Fujitsu Siemens Esprimo Mobile v5535(1. 75 GB RAM, 1. 5 GHz, 278*sau ceva de genul*memorie placa video). Am incercat Second Life si mi s-a spus ca nu am destula memorie si am intrat totusi.Si nu face asa.

| PiGeY a răspuns:

Instaleaza driverul la placa video, raspuns 100% corect! Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o problema.Am dat sa copyshort pe youtub din greseala la ceva iar acum imi apare pe ecran sus in stanga o chestie cu youtube. ce sa fac ca sa nu mai apara asa?