| Kidutsul a întrebat:

Funda. Salut TPU. de ceva vreme mi-am cumparat un set de cd-uri. Bun deci pe aceste cd-uri nu merge sa pun fisiere pe ele cu programul nero. Pe cd scrie asa: 700 mb, 52x speed (viteza pe care am indicato cand am folosit nero ) si 80 min. iar in stanga scrie CD-R. va rog sa-mi spuneti ce prog. trebuie sa folosesc ca sa mearga sa pun fisiere pe cd-uri. funda happy

3 răspunsuri:
| florin1979 a răspuns:

Incearca programul cd burner xp. e in limba romana si mai simplu ca nero. si mai mic ca dimensiuni! poti inscriptiona cd-uri, dvd-uri, exact ce poti face si cu nero http://cdburnerxp.se/ro/home deci il descarci instalezi apoi dai la prima optiune disc cu date. deschizi unde este folderul care vrei sa il copii si il tragi in chenarul de jos. vezi tu acolo, asa mi-e greu sa explic pe de rost!

| kllass a răspuns:

Merge sigur.Nu faci tu ceva cum trebuie.Deschizi nero,apesi data burning, apesi add, selectezi ce vrei sa tragi si dai burn.Viteza sa fie setata la automatic. Daca ai facut toate astea si nu merge vezi sa nu fie cumva de la unitatea de inscriptionat sau sa nu cumva sa depasesti 700 mega.

| Skett a răspuns:

Tot cu nero da incearca o viteza mai mica si nu il umple pana la refuz