| cristianzgz3 a întrebat:

Funda+vot! Am o mica neclaritate cu acest laptop sony vaio yb nu imi arata ca am c-ul (singurul hdd) de 320 gb el imi arta de 270 si ceva total in hdd dc oare? a2a intrebare este daca merge nfs shift? Características:
- Pantalla VAIO Display de 11.6"
- Memoria RAM de 2Gb tipo DDR3 SDRAM a 1066MHz
- El cliente listo sabe: redcoon.com es mejor!
- Procesador AMD de doble núcleo E-350 a 1.6GHz
- Disco duro de 320GB, SATA a 5400rpm
- Gráficos AMD Radeon HD 6310
- Cámara web incorporada

Conexión a redes:
- Ethernet (puerto directo RJ-45)
- LAN inalámbrica: IEEE 802.11b/g/n
- Bluetooth estándar versión 2.1 + EDR

Interfaces:
- 3 x USB 2.0
- 1 x Memory Stick Duo
- 1 x clavija micrófono
- 1 x toma de auriculares
- Ranura para tarjetas SD / SDHC
- 1 x salida HDMI
- 1 x salida VGA

Sistema operativo:
- Windows 7 Home Premium Original (32 bitS)
MERSI

3 răspunsuri:
| xJuliusx a răspuns:

Este posibil sa ai spatiu nealocat pe hard. Daca tie iti arata 270 Gb, ceilalti 50 Gb sunt nealocati. Tot posibil ar fi ca cel ce a instalat windowsul, a facut o partitie de 270 Gb, a vrut sa faca una de 50 Gb pentru sistemul de operare si omis sa o formateze si a instalat windowsul pe cei 270 Gb. Sistemul de operare lucreaza greu daca este instalat pe o partitie asa de mare. Cred ca este o greseala de instalare a sistemului de operare.

| maryngeorge a răspuns:

Ceilalti sunt nealocati probabil din greseala sau din repezeala cand ai bagat windowsul ai uitat sai alochezi si pe iei poti lua programul EASEUS Partition si si iti bagi oriunde vrei ceilalti giga care sunt nealocati sau poti sa faci alta partitie este un program simplu si usor de folosit

| DoctorulLove a răspuns:

1. Iti mai arata si din cauza ca unor virusi, unor programe, sau poate o eroare. 2. nu cred.