| cristianzgz3 a întrebat:

Funda+vot! De ce imi merge greu cs-ul? (ma joc fara cablu)- O fi din cauza asta? (merge dar nu pot controla bine jocu)am un laptop acer aspire 5315
wd vista home basic am
procesor 1.86 intel celeron,(533mhz fsb, 1 mb L2 cache) as vrea sa stiu ce 1 mb l2 cache?
80 hdd
802.11b/g wlan
grafica:252mb mobile intel graphic media accelerator x3100
MULTUMESC

6 răspunsuri:
| bistriteanul a răspuns:

Mai bine inlocuiesti Windows Vista Home Basic cu Windows XP, e mai bun pentru configuratia ta. Poate fi si din cauza net-ului, daca e prin Wi-Fi! In rest... nu vad de ce n-ar merge cum trebuie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate
ai laut DESTROY
de al un admin

scrie in consola
exec marius.cfg
dar puneti un cfg
cauta pe net
si in loc de marius scrii ce ai gasit tu.cfg
winking
si dupa asta o sa iti mearga

| Narcis494 a răspuns:

Poti scapa foarte usor de destroy fara sa mai dezinstalezi CS-ul si sa umbli prin registry doar inlocuind config.cfg cu alt CFG:
EX:ai luat destroy-> (distrugerea cfg-ului original) ->downloadezi un alt cfg ii pui numele config.cfg sau *numele cfg-ului* si il pui in :
C:\Program Files\Steam\steamapps\ABC\counter-strike\cstrike, intri in cs->deschizi consola->si scrii: exec config.cfg sau ce nume are cfgul tau, iar pentru cei cu cs normal se executa acelasi tutorial doar ca o sa puna cfg-ul cel nou in:
C:\Program Files\counter-strike\cstrike.Asta a fost tot...

| Naaughty a răspuns:

Scrie in consola:
-rate 25000
-cl_updaterate 101
Dezactiveasa Firewall.
Inchide tot ce ai deschis in afara de CS.
Si iti va merge nu garantez ca perfect dar oricum mult mai bine
Toate cele bune!

| rick a răspuns:

Cat ram ai?

| andreyu_6343 a răspuns:

Pai acest lucru depinde de mai multi factori incearca sa schimbi rezolutia la joc daca o ai mica foa mai mare(la mine cand fac rezolutia mica imi merge foarte naspa jocul si cand o fac mare imi merge foarte bine) sau daca o ai mare fa-o mai mica depinde si de memoria RAM cand intri pe joc nu lasa nici o pagina de internet deschisa sau fisiere inchide tot inchide si messengerul si ala mananca din RAM grafica ii buna pentru CS incearca sa vezi daca ai VIRUSI si acesti virusi poate iti incetineste PC-ul(daca ai nevoie de ajutor lasa-mi un mesaj)
Sper ca team putut ajuta multe salutari!