"Windows.old" este un folder care a fost creeat atunci cand ai reinstalat windows-ul fara sa formatezi partitia respectiva. el contine tot ce era in partitie cand aveai windows-ul vechi (folder-ul de la windows, folder-ele de programe, folder-ele cu useri cu setari si documente etc.). daca-l stergi nu se intampla nimic insa vezi daca ai ceva important in el de cand aveai windows-ul vechi.
Nu se intampla nimic..Ba chiar ar trebui sa il stergi ca ocupa spatiu degeaba..cine ti-a pus vista nu ti-a formatat partitia si a ramas si cel vechi. Succes!
Sa stii ca si eu am facut asa cand mi-am bagat Widows 7 (din nou) si m-am gandit,m-am gandit si am aflat(De pe net) ca nu se intampla absolut nimic. L-am strs si nu s-a intamplat nimic, insta acolo ai tot ce aveam in windows-ul trecut(Muzica, jocuri, filme etc.) si e foarte bun atunci cand nu ai net.
Insa, dupa cum spune si Spaz472 ocupa loc degeba. Daca ai un calculator performant si ai destula memorie sa stii ca ar trebui sa il pastrezi.
Funda?
Nu se intampla nimic...
Ai instalat Vista peste vechiul windows. Trebuia sa formatezi C-ul.
Teoretic nu se intampla nimic... dar iti recomand sa iti instalezi un nou windows si sa formatezi
Nu face nimic daca il stergi si da e bine pentru ca ocupa spatiu degeaba si daca ai avut windows xp sau nu cred ca conteaza te-ar putea ajuta sa il instalezi pe cel vechi din nou