In primul rand descarca acest program : http://www.burnaware.com/downloads.html dai download - la Burn Aware FREE si apoi il instalezi - intri in el - selectezi create data CD - dai add files din dreapta si pui ce melodii vrei - dupa care apesi pe bulina rosie burn - si astepti sa se faca. Sper ca iti sunt de folos!
Http://download.kappa.ro/action__file/id__980 aici gasesti un nero bun! il instalezi, il deschizi si apoi urmaresti pasii de acolo, daca stii putina engleza te vei descurca:D
Pai un nero bun e nero start smart. Dai pe el apoi make data cd dai add bagi melodile bagi cd-ul apoi next si ultima data burn
Nu trebuie sa folosesti neaparat nero sa faci un cd cu muzica bagi cd-ul in comp, copiezi muzica cu copy/paste dupa care la file sau edit nu mai stiu exact apare "write file this cd" dai click acolo, te intreaba pentru ce vrei sa faci cd-ul selectezi a2a chestie "for something computers, cd players" dupa next, next si o sa se incarce. iar daca ai facut bine toate astea la sfarsit o sa iti scoata singurul cd-ul din comp.
Dar vezi, numai poze si muzica poti pune asa pe un cd. filme, da folosesti nero! mi se pare mult mai simplu asa, sper ca ti-am fost de ajutor!
Http://www.brothersoft.com/nero-7-ultra-edition-download-45110.html ...de aici poti sa cobori nero 7. e destul de bun...pentru al descarca apasa acolo unde scrie ''click to download''. pe urma cred o sa te descurci ca e destul de simplu. sper ca te-am ajutat.
anonim_4396 întreabă: