| Aѕнℓєу♥ a întrebat:

Fundita MARE PLZ RASPUNS:
Buna. Sper sa nu radeti de mine dar, eu nu stiu sa copiez ceva pe un CD gol.Nu ma pricep in calculatoare, deloc.Va rog nu faceti misto de mine.
Ma puteti ajuta sa copy melodii? Puteti sa-mi dati si'un nero bun? Ms mult

Răspuns Câştigător
| anotherchild a răspuns:

In primul rand descarca acest program : http://www.burnaware.com/downloads.html dai download - la Burn Aware FREE si apoi il instalezi - intri in el - selectezi create data CD - dai add files din dreapta si pui ce melodii vrei - dupa care apesi pe bulina rosie burn - si astepti sa se faca. Sper ca iti sunt de folos!

4 răspunsuri:
| Mihaitsa22 a răspuns:

Http://download.kappa.ro/action__file/id__980 aici gasesti un nero bun! il instalezi, il deschizi si apoi urmaresti pasii de acolo, daca stii putina engleza te vei descurca:D

| AleandraIleana98 a răspuns:

Pai un nero bun e nero start smart. Dai pe el apoi make data cd dai add bagi melodile bagi cd-ul apoi next si ultima data burn

| crazygirlyo a răspuns:

Nu trebuie sa folosesti neaparat nero sa faci un cd cu muzica happy bagi cd-ul in comp, copiezi muzica cu copy/paste dupa care la file sau edit nu mai stiu exact apare "write file this cd" dai click acolo, te intreaba pentru ce vrei sa faci cd-ul selectezi a2a chestie "for something computers, cd players" dupa next, next si o sa se incarce. iar daca ai facut bine toate astea la sfarsit o sa iti scoata singurul cd-ul din comp.

Dar vezi, numai poze si muzica poti pune asa pe un cd. filme, da folosesti nero! mi se pare mult mai simplu asa, sper ca ti-am fost de ajutor!

| tania13 a răspuns:

Http://www.brothersoft.com/nero-7-ultra-edition-download-45110.html ...de aici poti sa cobori nero 7. e destul de bun...pentru al descarca apasa acolo unde scrie ''click to download''. pe urma cred o sa te descurci ca e destul de simplu. sper ca te-am ajutat.