Samsung Galaxy S II : Are procesor Dual-Core 1.2 GHZ (automat merge mai bine), camera de 8 mp in loc de 5 si inregistrare Full HD 1080p in loc de 720p, este mai rezistent si are ecranul mai mare (util pentru internet, vizionare filme, videoclip-uri etc.) si este mai subtire si designul mai frumos si bateria. Deci Galaxy S II a intrecut cu mult Iphone 4 si este si mai ieftin.
De pe telefonultau.eu este cel mai ieftin, dar nu stiu cat de sigur e... Nu am cumparat de la ei, am vazut ca se ocupa de site, fac review-uri la fiecare telefon. Pretul este 1884 lei, cum spuneam nu am cumparat de la ei nu stiu cat de siguri sunt... Daca as fi sa-mi iau eu mi-as lua de la un magazin mai sigur, de exemplu say - partener Orange sau magazine apropiate.
PS: Sunt membru "Junior" pe TPU, nu pot trimite mesaje.
Aa.ok.mersi
Personal as merge pe S2 deoarece in ultima perioada sistemul Android a devenit din ce in ce mai popular (parca chiar mai raspandit decat iOS), e mai subtire, imi place ca are ecranul mai mare, care foto e de asemenea mai buna decat la Iphone 4 (la 4S camerele foto am impresia ca sunt la fel). De asemnea multa lume zice ca bateria tine mai bine la S2. Dar asta nu stiu sigur
Samsung Galaxy S2, clar!
Procesorul e mai mare!
Mai multi RAMI!
Filmeaza Full HD!
Mai REZISTENT!
Mai e nevoie si de restul comparatiilor?
Galaxy S2.
am eu.
e cel mai tare
iphone e de fleac acum.
galaxy S are foarte multe aplicatii, are android.
si mai nou are foarte multa memorie
iti da casti, USB, card micro SD
fundita?:d