| emoboy a întrebat:

Gps sau smartphone? Salut, as vrea sa imi cumpar un telefon pe la 900 lei si nu stiu daca se poate descurca bine si ca gps(prin Italia).Am auzit ca ar fi si un cost in strainatate pentru folosirea A-gps-ului.Si as prefera sa imi iau si un telefon si un gps din aceeasi bani.app telefonul trebuie sa aiba win.phone si camera 3G. Sfaturi?

5 răspunsuri:
| emoboy explică:

Pai smartphone-ul ar fi cea mai buna solutie, dar nu am internet, si hartile off-line nu stiu cat de bune sunt.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vad de ce alegi wind phone, ma rog e treaba ta.

Sa folosesti gps de pe telefon prin 3G o sa te usuce la traficul de net. Si daca te gandesti sa folosesti 3G in roaming prin Italia ai sa ai o supriza gigantica la factura.

Daca intr-adevar nu vrei sa te pierzi ia ti un gps dedicat pentru masina.

| Darius392 a răspuns:

Mai bine iei smartphone-ul decat sa iei gps-ul pentru ca il poti folosi ca GPS si nu se merita sa dai banii degeaba pe gps separat.

| dantomescu78 a răspuns:

Salut,

Iti recomand smartphone pentru ca tine loc si de GPS. Nu exista costuri in afara pentru A-gps! Daca vrei un telefon care sa se incadreze in bugetul tau si sa fie performnat in acelasi timp ai putea sa iti iei un galaxy s3 mini.

Gasesti aici: http://bit.ly/1mGLENm parerile celor care l-au cumparat deja si vad ca este si la un pret promotional in aceassta perioada!

| Micu_Robert_1992 a răspuns:

Eu sugerez un telefon mediocru dar sa aiba android( 4.2 recomandat) si iti instalezi cu magazin play gps si daca ai internet iti merge si in china laughing iti merge oriunde dar sa ai internetul activat.
Funda?