anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hai noroc.
Ce windows ar merge mai bine pe un Intel Pentium 4, CPU 3. 20GHz, 3.19GHz, 1.5GB Ram? Windows XP SP3 sau Windows 7? Desi la windows 7 din cate stiu eu consuma 1gb ram+

Si altceva, nu de alta dar de chestia asta sunt curios, care e mai bun intre Intel Pentium si Celeron? Sunt stresat de intrebarile astea de un timp de un var de-al meu mai pitic, si vreau sa il ajut. Thanks

Răspuns Câştigător
| Helper69 a răspuns:

Salut,

Ti-ar merge mai ok Windowx XP.
Dar daca vrei sa-ti mearga si mai ok instaleaza ceva mai light, ca de exemplu Ubuntu (e putin diferit dar face cam aceleasi lucruri).

O zi buna,
-Helper69.

4 răspunsuri:
| fulger2 a răspuns:

7 Ar merge dar pe 32 de biti totusi ai grija ca nu se stie cat de bine merge, eu ti-as recomanda xp sp3.
Inca ceva daca ai avut windows 7 din fabrica nu te chinuii cu xp nu o sa til recunoasca. Funda?

| onuflorin1987 a răspuns:

Eu am 1 gb ram si cu windows 7 home edition 32 biti merge foarte bine.Cu facebook deschis, un film consuma in jur de 700 mb ram

| Jipa95 a răspuns:

Daca aveai minimul de 2gb ram iti recomandam 7 pe 32 biti. Asa instaleaza-ti xp, o sa mearga ceva mai ok pe sistemul acela.

| iInfinityDarkness a răspuns:

Salut.
Windows xp 32bits. Un windows cu cerinţe de resurse mai mari nu îţi va funcţiona. Îţi recomand să faci un efort şi să îţi mai adaugi nişte rami, 4GB e o limită decentă. Poţi opta şi pentru un procesor cel puţin dual core.
Pentium este mai bun în opinia mea.