| DeEa_5512 a întrebat:

HEEEEELP! am o mare problema:am un laptop nou(din noiembrie) si aseara am observat k nu mai merge chestia aia de o folosesti in loc de mouse tactila si nici butoanele de la ea pentru click si click dreapta si nu stiu ce sa fac... nu vreau sa le spun parintilor pentru ca stiu ca o sa ma certe, aveti voi vreo idee? funda pentru cele mai folositoare si rapide raspunsuri! plz heeeeeeeeelpp

Răspuns Câştigător
| SylviuCatlin a răspuns:

Nu stiu exact ce model ai u da in general la laptopuri-le cu chestie de aia in loc de mous are un buton care bloacheaza. si nu se mai misca. vezi cauta si u pe acolo un buton mai mictongue sper sa te descurci big grin

7 răspunsuri:
| 4ever23 a răspuns:

Depinde ce ce laptop ai... la unele se pot dezactiva printr-o combinatie de taste.

| DeEa_5512 explică:

Am asus...cum ar trebui sa arate acel buton?happy

| DeEa_5512 explică:

Gata am reusit...va multumesc la toti pentru raspunsuri dar din pacate nu pot da decat o fundasad

| laviniaaaa a răspuns:

Ai garantie la el? big grin. Daca ai, il duci in garantie fara sa afle ei happy. Poate ai dezactivat mouse pad'ul si de asta nu merge. Cheama pe cineva care se pricepe in asa ceva sau cauta pe net cum se poate activa. Funda? happy

| AlexDiniO a răspuns:

Nu are cumva vreun buton pe langa ala sau pe sus unde blocheaza mousul tactil?

| madaxbx a răspuns:

Vazi daca ai un buton mic in jurul locului tactil, acela este pentru blocarea lui, daca nu se poate sa fie din control panel/ mouse happy

| DeEa_5512 explică (pentru madaxbx):

In control panel/mouse apar multe chestii pe care sa dau...P.S:Am windows 7happy