In jur de 25%, nu peste 30% dar ar fi bine ca daca scade sub 20% sa il bagi in power saving mode daca are, daca nu are atunci pune luminozitatea cat mai mica si taie orice net (wifi, 3-4g) pana ajungi sa il incarci... pentru ca...
cand telefonul raporteaza ca bateria mai are 0% de fapt inca mai are curent, dar telefonul nu vrea sa il mai foloseasca din cauza ca bateriile cu Lithium au o limitare foarte categorica: daca curentul ajunge la absolut 0 atunci bateria nu mai poate fi incarcata, asa ca ar fi bine sa "ajuti" asta si sa nu lasi sa scada sub 20%
Cum sa-ti bagi telefonul de fiecare data la 80% inapoi la incarcat? Il poti baga cand vrei tu, doar singurul sfat e sa nu-l lasi la incarcat peste noapte sau sa il lasi sa se consume pana se inchide singur. Dar desigur nu au nicio problema daca lasi peste noapte deoarece bateriile LI-On cand sunt incarcate pur si simplu nu mai incarca,, peste masura,, cum sunt altii obisnuiti sa creada. Nu se solicita nimic. Bafta
Salut. Eu știi că este bine să îl pui înainte de 15% deci pe la 20% eu cred ca e ok.
Sper că te am ajutat
Https://youtu.be/UguG6EEdYfg
Unele mituri despre incarcarea telefoanelor. Sper sa iti fie de folos.