| Djadja20E8 a întrebat:

Heeeei TPU! Am nevoie de mare ajutor.
Imi spune si mie cineva cum sa-mi bag corect Telefonul la incarcat, ma tot uit pe net si zice ca trebuie sa-l bag la 40% sau 80% ..Nu sunt asa de sigura, am nevoie de voi

5 răspunsuri:
| ziftode a răspuns:

In jur de 25%, nu peste 30% dar ar fi bine ca daca scade sub 20% sa il bagi in power saving mode daca are, daca nu are atunci pune luminozitatea cat mai mica si taie orice net (wifi, 3-4g) pana ajungi sa il incarci... pentru ca...
cand telefonul raporteaza ca bateria mai are 0% de fapt inca mai are curent, dar telefonul nu vrea sa il mai foloseasca din cauza ca bateriile cu Lithium au o limitare foarte categorica: daca curentul ajunge la absolut 0 atunci bateria nu mai poate fi incarcata, asa ca ar fi bine sa "ajuti" asta si sa nu lasi sa scada sub 20%

| MValentin a răspuns:

Cum sa-ti bagi telefonul de fiecare data la 80% inapoi la incarcat? Il poti baga cand vrei tu, doar singurul sfat e sa nu-l lasi la incarcat peste noapte sau sa il lasi sa se consume pana se inchide singur. Dar desigur nu au nicio problema daca lasi peste noapte deoarece bateriile LI-On cand sunt incarcate pur si simplu nu mai incarca,, peste masura,, cum sunt altii obisnuiti sa creada. Nu se solicita nimic. Bafta

| JamesWatson a răspuns:

Salut. Eu știi că este bine să îl pui înainte de 15% deci pe la 20% eu cred ca e ok.
Sper că te am ajutat

| asheehigh a răspuns:

Https://youtu.be/UguG6EEdYfg

Unele mituri despre incarcarea telefoanelor. Sper sa iti fie de folos.