Pa ca sa obtii rezultatele cerute folossesti Photoscape. ( daca nu il gassesti sa il descarci imi poti trimite pe privat id tau si iti trimit eu setarile) ce e drept ai neovie de putin timp sa descoperi ce si cum la el, insa te asigur ca este un program conform cerintelor tale. Cat despre programul cu care este editata poza data de tine, imi pare rau sa te anunt insa linkul nu merge, mie imi apare:
"Acest conţinut este indisponibil momentan
Pagina pe care ai solicitat-o nu poate fi afişată acum. Aceasta poate fi temporar indisponibilă, link-ul pe care ai apăsat poate fi expirat, sau este posibil să nu ai permisiunea de a vizualiza această pagină.
Acasă"
Incearca cel mai bun site dupa mine : www.picmonkey.com Funda?
Nici nu trebuie downloadat si e super :X! Funda?
Ai putea sa utilizezi photoscape.E destul de bun, insa trebuie instalat.Sau ai putea folosi picnik online.Mai este si pizap, tot online, dar ala e o porcarie.
Eu iti recomand photoshop-ul - este ce mai puternic program. Tutoriale bune gasesti pe www.ro-sotw.com
Daca vrei ca poza sa para facuta cu un aparat de poze bun te sfatuiesc sa iti cumperi un aparat CANON mai simplu cum am eu. Am cumparat un aparat Canon si nu am dat foarte mult pe el si face poze superbe.Poi daca vrei sa le editezi cu efecte speciale folosesti Picasa sau Picnik. Sunt geniale, dar trebuie sa le descarci ( se pot descarca gratuit ). Sper ca te-am ajutat
.
Okok inteleg....multumesc dar imi spuneti va rog cu ce e editata poza care v-am dato eu va rooogg chestia aceia portocalie pe ce prog e facuta:O3