| mihai1905 a întrebat:

Heei! Am nevoie de ajutor. Mi-am schimbat recent parola de la facebook [ între timp am uitat-o ]. Am încercat accesez ' Mi-am uitat parola '. Am uitat şi parola de la ID-ul pe care am făcut contul de facebook. Pe un alt ID, cel alternativ, am schimbat parola de la adresa de messenger cu 'problema'. Ca să pot confirma noua parola trebuie să intru pe ID-ul cu problema, dar îmi cere răspunsul întrebării de securitate. Ce aş putea face?
Mulţumesc!

5 răspunsuri:
| SpLyTTeR21 a răspuns:

Pai daca nu mai sti raspunsul intrebarii de securitate ii gata cu contul de facebook, doar daca gasesti un program de spart parole facebook ceea ce se gaseste foarte greu...

| Juleuuss a răspuns:

Fă-ți alt cont de facebook!

| Alex_Allexx_1998 a răspuns:

Pai daca nu sti raspunsul la intrebarea de securitate(de obicei este : numele unchiului preferat) trimete un mail la menegeryahooservice si scrie in el my pasword is slow. ei ar trebui sa iti trimeata inapoi un raspuns cu o parola noua, daca nu primesti raspuns, da-mi un buzz la adresa mea de mess(allexx_alex21@yahoo.com)

| GrumpyGirl a răspuns:

Fa-ti alt cont de facebook. si ca sa nu-ti uiti parola si intrebarile de securitate, SCRIELE PE O FOAIE SAU IN JURNAL.:*

| Ybc a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat acum. daca afla unul din noi ceva ne contactam, ok? xD