De coded habar nu am. Sa nu dezinstalezi microsoft visual c++ ca nu o sa-ti mai meaga programele care depind de el. Msxml 4. 0 si msxml 6 service pack la fel ca si microsoft visual c++, deci sunt necesare asa ca sa nu le dezinstalezi decat daca dezinstalezi si programele care au nevoie de ele, dar daca nu stii ce programe au nevoie de ele, atunci lasale asa. Pixma extended survey program e un program care face nu stiu ce, ca am auzit un pic de el, deci presupun ca il poti dezinstala, dar nu sunt sigur deci e decizia ta.
Servus eu zic sa pastrezi doar microsoft visual c++ dar uite cum poti sa faci sa vezi daca calculatorul tau va avea o problema daca vei dezinstala programele inainte sa le dezinstalezi din calculator ia de pe net setarile programelor dezinstalate si daca vezi ca, calulatorul are probleme fara acele programe instalate le instalezi din nou. Suces
Lasa-le pe toate. Doar de Coded 7. 8k nu stiu ce sa zic si nici nu am timp sa caut informatii.
De Microsoft Visual C++ si de MSXML depind unele programe.
Pixma cred ca e un soft de supraveghere sau securitate sau... nu stiu.
Poti sa dezinstalezi tot dar fata "Codec 7. 8k", celelalte nu sunt necesare calcului
Coded 7. 8k nu e necesar dar e util, si Pixma Extended Survey, astea doua le poti sterge, celelalt sunt componente ale windows-ului destul de necesare.
cappodonna daca tu crezi ca se poate strica windows-ul cu o defragmentare nu esti in masura sa dai sfaturi...
Mda; cosmin ori e nebun ori face misto, eu am vista original, cu product key si tot ce ti-ai descris mai sus la mine si le-a luat update de pe net de pe microsof... avand asistenta la pc mi s-a spus ca sunt necesare functionarii, nu te lua dupa toti nebunii care te invata numai cacaturi aici. Pe min-e m-a invatat o nebuna sa ai dau disk defrag, si ce sa vezi... mi s-au sters a doua zi programe importane-s-a lasat cu reinstalare de win.MDA