| biwltyad a întrebat:

Heey, TPU!
As avea de gand sa ma apuc de blogging happy
Momentan, nu as vrea sa fac asta pentru bani, din placere, dar poate, daca ar fi sa am succes ( stiu, foarte putine sanse, dar pot sa zic ca am ceva imaginatie happy ), stiu ca se pot castiga banuti bunicei =]]]

Vreau sa stiu, cu ce site as putea sa fac un blog gratuit, nu imi trebuie cine stie ce, marca inregistrata si alte prostii, din moment ce acum fac din pasiune, poate mai in colo... In fine. Un site pentru creeat bloguri gratis, care sa aiba si optiunea de generare de bani, desigur, cand ajunge destul de popular, daca ajunge, desigur happy
Apropo, daca acum am 14 ani, si as avea sansa ca pe la 15 sa am succes ( cum am spus, poate, si foarte greu happy ) ar trebui sa completez cu datele mele, sau cu ale unuia dintre parintii? Intreb asta, pentru ca s-au impartit la scoala pliante pentru card bancar celor care au deja 14 ani =]]]]

In fine, cum vine asta? Ce site se poate conecta la generare de bani, sau asa ceva? Thankks So much ♥
Daca se poate, ceva gen YolaSite, doar ca acolo trebuie sa platesti, din cate am inteles, pentru ca facusem o porcarie pe yola, si dupa vreo 2 spatmani ( maxim, nu stiu sigur, poate mai putin) mi l-au sters sad Oare am incalcat vreo regula, daca asta nu e motivul?

In fine... Asteept :*
Ce ziceti de wordpress?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Deci, pentru a monetiza site ul cei de la adsense cu accepta subdomenii de pe site uri de blogging. vrei sa iti mometizezi site ul ai nevoie sa indeplinesti o groaza de conditii iar una dintre ele este sa ai propriul domeniu, nu pe o platforma gratis.

incepte tu pe wordpress si blogspot si vezi cum merge treaba. daca aduni macar 200-300 de vizitatori unici pe zi o sa te gandesti si la un domeniu

| Treistariustar a răspuns:

Wordpress e cea mai buna solutie doar ca e mai complicata. Asa ca incearca pe blogging si as aceva imi zice ca nu o sa ai succes odata ce visezi ca intr-un an sa devi "vedeta blogurilor" asta se face din munca, gandire, timp mult pierdut pe gratis inainte... daca o sa scrii lucruri de genul "cum se aplica rimelul" stiu si eu daca o sa ai sanse

| Brotacelul a răspuns:

Eu iti recomand www.ucoz.ro - e mult mai usor de folosit si-ti ofera mai multe posibilitati decat alte platforme de profil.
A, si cel mai important, site-ul ramane gratuit - nu exista taxe ce trebuie achitate dupa un timp.