Da! E posibil dar trebuie sa ai un telefon cu sistem de operare Android
Fii sigur ca acele camere sunt protejate cu parole pe care le stiu doar cei din scoala. desigur ca poti intra daca ai datele (ip-ul. port-ul si parolele)
Intrebarea mea este, de ce vrei sa faci asta? Stii ca daca o sa fii prins(si o sa fii) o sa ai necazuri?
In primul rand nu stii daca sunt camere cu IP.majoritatea scolilor au camere in circuit inchis cu inregistrare pe DVR.
Pentru a accesa un DVR trebuie sa il ai si cuplat fizic la net. Daca ai acces la internetul scolii, poti da un Start-> Cmd (Enter) si in ferestra scrie Ipconfig (enter). vezi ce IP ai pe calculator (clasa de IP) si Gateway. Si acum e partea frumoasa.iti trebuie un program de ping care sa iti dea lista cu IP-urile active din clasa ta (de ex. daca ai 192.168.1.18, cauti clasa 192.168.1.xxx).unul din ele e DVRul (daca e conectat la net, ma repet).
Mai poti incerca cu un laptop, cuplandu-l la reteaua din clasa (daca e cu fir), si apoi click pe Network Places; sa ai dezactivat Firewall-ul, si vezi cam tot ce e in acea retea neprotejat.
Bafta
Nu este o idee prea buna. Depinde si de sistem, daca ai un telefon cu sistem de operare android, ii poti trimite un virus, care sparge toate parolele.
Pai pe Android market adica Google Play este un program care vezi tot ce inregistreaza camerele. Trebuie sa stii ip-ul scolii si portul! Daca imi aduc aminte numele programului til spun! Atentie! Asta e hack! Nu te juca cu el!
anonim_4396 întreabă: